Революція від Samsung: компанія представила смартфони з терабайтом пам'яті та екраном, що гнеться

Це перші подібні гаджети у світі.

Південнокорейська компанія Samsung на презентації у Сан-Франциско представила свої новинки. Поміж усіх гаджетів вирізняється люксовий смартфон Galaxy Fold, який має шість камер та екран, що гнеться.

Про це пише Mashable.

Galaxy Fold має діагональ 7,3 дюйма у розгорнутому вигляді. Його зовнішній екран – 4,6 дюймів, ним можна користуватися у складеному вигляді.

Інші характеристики Galaxy Fold:

  • 7-нанометровий процесор
  • 12 Гб оперативної пам'яті
  • До 512 ГБ внутрішньої пам'яті
  • Шість камер: три на задній стороні і три на внутрішній
  • Дві батареї загальною потужністю 4380 мАг
  • Доступний у версіях 4G LTE та 5G

Вартість Galaxy Fold буде становити 1980 доларів. Він надійде у продаж 26 квітня обмеженою кількістю (1 млн екземлярів) і буде продаватися лише у 10 країнах світу. Зазначимо, що Galaxy Fold - перший у світі смартфон з розкладеним екраном, який будуть випускати серійно.

Фото: Associated Press

Окрім того,  Samsung представив три моделі лінійки Galaxy: S10, S10+ та S10e. Перший гаджет має діагональ 5,8 дюймів, S10 – 6,1 дюйма, і найбільший S10+ – 6,4 дюйма.

Кожен варіант Galaxy має екран, який охоплює ще більше фронту, забезпечує кращу продуктивність і має функцію датчиків відбитків пальців. Galaxy S10 і S10 + також оснащені трьома камерами. Усі три смартфони мають 128 ГБ вбудованої пам'яті.

Гаджети з'являються у продажу 8 березня. Вартість Galaxy S10e починається від $ 749,99; Galaxy S10 – від $ 899,99; а Galaxy S10 + – від $ 999,99.

Окрім того, вийде смартфон Galaxy S10 + у керамічному корпусі та одним терабайтом внутрішньої пам'яті – це перший у світі смартфон з подібним обсягом пам'яті.

Фото: Associated Press

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація