Скажи привіт майбутньому. Всі зміни iPhone за 10 років в одній картинці

Скажи привіт майбутньому. Всі зміни iPhone за 10 років в одній картинці

Фото: Reuters

Перший айфон 2007 року представив Стів Джобс.

У вівторок, 12 вересня, компанія Apple на щорічній презентації, онлайн трансляцію якої вів ТСН.ua, представила три нових айфона – iPhone 8,  iPhone 8+ та iPhone 10.

Окрім нових айфонів, були представлені й інші гаджети "яблучної" корпорації. Цікаво те, що майже всі секрети Apple були відомі задовго до презентації. Останній масштабний витік стався саме напередодні заходу. Детальніше всі новинки Apple можна почитати в нашому оглядовому матеріалі.

А ми тим часом згадали, як еволюціонував головний телефон десятиліття. Адже саме цього року iPhone святкує свій ювілей. Перше покоління айфону, який змінив уявлення всього світу про телефон, 2007 року представив Стів Джобс. Що змінилося за ці десять років - дивіться на картинці нижче (ми обрали ключові параметри):

Еволюція iPhone за 10 років / Фото: ТСН.ua

Від часів появи першого iPhone таки багато, що змінилося. Тепер же всі з нетерпінням чекають на вихід нового iPhone 10 (X). Це перший телефон Apple, який радикально змінив дизайн. Нова модель має екран, що займає майже всю передню панель iPhone.

Майже - тому що у верхній частині екрана залишилася невелика смужка з датчиками. Також новий айфон позбувся механічної кнопки "Додому".

Серед ключових нововведень – новий процесор A11 Bionic (ще швидший, ніж раніше) з нейронної системою. Вона призначена для роботи з алгоритмами машинного навчання, що підтверджує лозунг iPhone 10 "Скажи привіт майбутньому". 

Продажі iPhone 10 стартують від 3 листопада. Вартість моделі з 64 гігабайтами пам'яті становитиме $ 999, а з 256 гігабайтами - $ 1 149.  Деякі українські магазини вже відкрили попередні замовлення, однак, коли новий айфон приїде в Україну, наразі невідомо. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація