"Сніданок з 1+1" отримав Срібну кнопку YouTube

Найпопулярніше ранкове шоу країни "Сніданок з 1+1" об’єднало понад сто тисяч підписників на своєму YouTube-каналі. 

За правилами відеохостинга, кожен канал, який досягає такої кількості фоловерів, отримує від компанії особливу нагороду – Срібну кнопку. Наразі на каналі програми вже понад 108 тисяч підписників, і їх кількість продовжує зростати.

"Контент 1+1 медіа присутній на тих майданчиках, де нашій аудиторії найзручніше його споживати. Тому чергова нагорода від YouTube підтверджує обрану нами стратегію розвитку відеодистрибуції, а також мотивує нашу команду працювати на результат", – коментує Олександр Козаченко, керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту "1+1 медіа". 

YouTube-канал "Сніданку з 1+1" існує вже майже 7 років, за цей час його відео переглянули понад 55 мільйонів разів не тільки в Україні, але і за її межами. Зокрема, багато глядачів стежать за "Сніданком" онлайн у США, Польщі та Німеччині.

Окрім корисних порад від провідних експертів, великою популярністю користуються сюжети про секрети телебачення, подробиці зі знімальних майданчиків українських серіалів та вражаючі історії перевтілень.

"Налагодження зворотного зв’язку із глядачем – одне з наших пріоритетних завдань. Ми уважно стежимо у YouTube за реакцією глядачів на теми, які підіймаємо в ефірі, та завжди прислухаємося до їх конструктивної критики і побажань, - коментує директор департаменту ранкового мовлення каналу "1+1" Юлія Жмакіна. – Ми вдячні колегам з департаментів діджиталу та маркетингу за допомогу, а глядачам – за довіру, що принесло результат у вигляді нашої першої YouTube-нагороди".

Канал "Сніданку з 1+1" в Youtube отримав Срібну кнопку

Канал "Сніданку з 1+1" в Youtube отримав Срібну кнопку

Нагадаємо, команда "Сніданку з 1+1" відбирає для глядачів корисні поради, залучає провідних експертів для пояснення найактуальніших тем та запрошує до студії найвідоміших українців. Кожного ранку Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс заряджають глядачів бадьорістю на весь день. "Сніданок з 1+1" виходить з понеділка по п’ятницю з 6:30, а "Сніданок. Вихідний" - у суботу та неділю з 8.00

Наступна публікація