Сьогодні відбудеться довгоочікувана презентація золотого "розумного" годинника Apple Watch

Сьогодні відбудеться довгоочікувана презентація золотого "розумного" годинника Apple Watch

Новий пристрій здатний відображати текстові повідомлення, картинки та фотографії, а також відстежувати пульс власника / Фото: The Verge

Будуть представлені три моделі годинника. 

Компанія Apple проведе презентацію преміальної версії Apple Watch, на якій компанія анонсує фінальну вартість своїх золотого "розумного" годинника. 

Як пише Financial Times, вартість Apple Watch Edition складе не менше 10 тисяч доларів. За даними видання, корпус і застібка ремінця будуть виконані із золота 750 проби. Відзначається, що Apple Watch Edition можуть обійти за ціною найдорожчий продукт в історії компанії - комп'ютер Lisa, випущений обмеженою серією в 1983 році, вартістю 10 тисяч доларів.

Зараз відомо, що будуть представлені три моделі годинника: Apple Sport Watch, яка відрізняється волого - і пилосвійкістю, а також стандартна версія - в сталевому корпусі з сапфіровим склом і модель Apple Watch Edition з золота. Ціна першої версії гаджета - від 350 доларів. Вартість решти двох модифікацій компанія не оголосила. При цьому відомо, що золоті годинники не будуть володіти ніякими додатковими функціями, відмінності будуть лише зовнішні.

У лютому цього року повідомлялося, що захід, присвячений Apple Watch, відбудеться 9 березня в Центрі мистецтв Єрба-Буена в Сан-Франциско. 

Вперше генеральний директор Apple Тім Кук представив"розумні" годинник у вересні 2014 року. Новий пристрій здатний відображати текстові повідомлення, картинки та фотографії, а також відстежувати пульс власника.

Apple привезла в Париж фірмові годинники

Apple привезла в Париж фірмові годинники

Повʼязані теми:

Наступна публікація