Стовбичення у черзі по три дні та перепродаж гаджетів під стінами магазинів. У світі стартував продаж іPhone Х

Фанати "яблука" навіть їхали за телефоном до сусідніх країн.

Тисячі фанатів яблуневого гаджета у всьому світі стоять у багатоквартальних чергах, аби першими отримати до своїх рук новинку - іPhone Х.

Про це повідомив у п’ятницю, 3 листопада, канал CNBC.

Саме цього дня розпочався продаж нового телефону від Apple у 50 країнах, зокрема, у США, Китаї, Австралії, Індії, Японії та Великій Британії.

Одною з перших країн, де відкрився продаж телефонів, стала Австралія. Там люди створювали черги у кілька кварталів. У Лондоні та Сінгапурі фанати «яблука» стовбичили у черзі кілька днів. Більше того, до Сінгапуру з’їжджалися бажаючі придбати смартфон із сусіднього Таїланду.

Співробітники магазинів Apple зустрічали перших покупців оплесками.

Як завжди, серед покупців знайшлися особливо підприємливі, які продавали своє місце у черзі та влаштовували власні «міні-магазині» просто під стінами Apple Store, де перепродавали щойно придбані гаджети.

Нагадаємо, раніше у Сан-Франциско, що в США, з вантажівки компанії з експрес-доставки UPS невідомі викрали понад 300 смартфонів iPhone X ще до старту офіційного продажу.

Сума вкрадених товарів становить близько 300 тисяч доларів. Невідомі залізли в фургон, поки водій оформляв доставку в торговому центрі Stonestown Galleria.

Поліція розшукує трьох підозрюваних у кофтинках з капюшоном, які їхали на фургоні Dodge.

Новий iPhone 10 приголомшив світ функцією розблокування за допомогою обличчя

Новий iPhone 10 приголомшив світ функцією розблокування за допомогою обличчя

Повʼязані теми:

Наступна публікація