Телеканал ПЛЮСПЛЮС представив оновлений сайт

Телеканал ПЛЮСПЛЮС представив оновлений сайт

Розробку здійснювала команда 1+1 Digital, яка побудувала редизайн з фокусом на візуальний контент.

Дитячий анімаційний телеканал ПЛЮСПЛЮС представив оновлений сайт на основі результатів проведених юзер-тестів з дітьми. 

Новий сайт ‒ адаптивний, та дозволяє переглядати контент на будь-яких пристроях. Відтепер у редизайні переважає візуальна інформація. На головній сторінці представлені герої улюблених мультфільмів, клікаючи на них, дитина переходить на окрему сторінку мультфільму для його подальшого перегляду, а також отримує можливість участі в цікавій флеш-грі. Для найдопитливіших опис мультика додано наприкінці. Текстові блоки інтегровані в ховери (різноманітні ефекти у веб-дизайні). Окремо для батьків на сторінці кожного мультфільму передбачено блок з навігацією, яка нагадуватиме їм про час, коли необхідно вмикати телевізор.

"Пропонуючи нашому глядачеві варіативну та цікаву програму, ми щосезону оновлюємо контентну сітку телеканалу ПЛЮСПЛЮС, наповнюючи її якісною світовою й власною анімаційною продукцією. Разом із тим, наша команда піклується про те, щоб цей контент був так само зручний і доступний для перегляду його як по телевізору, так і в мережі. Оновлення сайту зможе максимально забезпечити реалізацію даної задачі. Вірю, що його оцінять і діти, як наші головні користувачі, і батьки", – наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер телеканалу ПЛЮСПЛЮС.

На сайті присутні такі розділи, як: мультфільми, телепрограма, ігри, скарбничка і онлайн. Розділ "Мультфільми" дає змогу переглянути всю інформацію про анімаційні продукти, що транслюють на телеканалі ПЛЮСПЛЮС, а розділ "Телепрограма" демонструє їхній актуальний розклад показу. У розділі "Грай" зібрані тематичні ігри, що поповнюватимуться правовласниками мультфільмів. Також на сайті є розділ "Скарбничка", головне завдання якого надати користувачу можливість придбати брендовану продукцію телеканалу. Серед неї книжки-конструктори "Моя творча енциклопедія" та набори для експериментів "Світ чекає на відкриття". За допомогою розділу "Онлайн" всі охочі зможуть переглядати контент каналу на платформі 1+1 video, яка паралельно транслюватиме те, що показують в телевізійному ефірі. Крім того, перехід на 1+1 video надасть доступ до бібліотеки контенту, серед якої представлені повні випуски мультфільмів.

"Робота над оновленням сайту ПЛЮСПЛЮС вийшла для нашої команди цікавим кейсом. Враховуючи специфіку анімації та дизайну кожного продукту ми не могли створити однотипну сторінку для всіх мультфільмів. Оскільки безпосередньо діти користуються інтернетом здебільшого за допомогою гаджетів, адаптивність оновленого сайту та його відображення на будь-яких пристроях стали для нас ключовим завданням. Додаючи до цього результати роботи з юзер-тестами, ми розробили сайт, що забезпечить для глядача зручний доступ до контенту сайту ПЛЮСПЛЮС і, головне, викликатиме бажання взаємодіяти з ним", – відзначила діджитал-директор 1+1 media Анна Ткаченко.

Наступна публікація