Toplyvo Ua - стартап, який захоплює ринок України і зарубіжжя Новини компаній

Toplyvo Ua - стартап, який захоплює ринок України і зарубіжжя

Здивувати ринок України та створити продукт, якому немає аналогів - основна задача проекту Toplyvo Ua.

Початковою метою стартапу було об'єднання всіх АЗС України в один додаток, а так само полегшення життя користувачів шляхом позбавлення від незручних паперових талонів на заправках.

"Основна мета нашого бізнесу - це турбота про користувачів!" - говорить керівник проекту Олександр Баденко.

У додатку Toplyvo Ua ви зможете купувати електронні талони зі знижкою до 12%. Трохи про логіку використання даного сервісу. Додаток розроблений з метою економії часу і коштів користувачів. Талони купуються  всього в  три кліка. Меню містить в собі п'ять вкладок зі зрозумілим інтерфейсом. Вибравши номінал талона, мережу АЗС, потім спосіб оплати - талон вже в телефоні.

Так само присутня унікальна реферальна система, завдяки якій ви можете заробити. Активна знижка в 2,5 / -3,5 грн / л на ДП і бензин, і -1 / -1,2 грн / л на Газ. За допомогою реферальної системи ви зможете заробляти 20 копійок з кожного витраченого літра вашого друга, тим самим забезпечивши себе додатковою знижкою. Додаток доступний на IOS і Android. Приємним бонусом програми є зручне і просте меню, а так само анімаційний помічник - ваш власний реферал, який робить процес використання програми захопливим і цікавим.                                                      

Як заявляє розробник - "Все максимально просто і швидко". На даний момент електронні талони можна гасити на заправках Shell і OKKO.

За такий короткий час проект досяг певних висот і продовжує стрімко розвиватися. З моменту офіційного запуску проекту у додатки 115+ тисяч завантажень, перебуває в десятці ТОП кращих безкоштовних додатків в App Store і Google Play. Проводиться 1300 транзакцій на добу і 1000 кубів палива на місяць.

Кінець 2018 року став початком стрімкого зростання проекту. СЕО проекту оголосив новину про інтеграцію з першим офіційним партнером зі світовим ім'ям - Shell. Відразу після офіційного релізу інтеграції було запущено 76 АЗС, інша частина буде додана після доопрацювань протягом січня. Але це не головна новина від керівників проекту. Новою метою на 2019 рік стало розширення не тільки кількості партнерів, але і кількості країн, в яких  можно користуватися додатком. Таким чином проект Toplyvo Ua зітре межі логіки використання талонів в рамках однієї країни. В першу чергу до інтеграції приєднаються країни Прибалтики, Білорусь, РФ, Польща, Угорщина, Туреччина, Румунія і Болгарія. Пізніше Словаччина, Вірменія, Грузія, Азербайджан, Казахстан, Узбекистан і Киргизстан. На даний момент проводяться впровадження багатомовності в додаток для подальшого приєднання партнерів з інших країн.

У найближчих планах з розвитку проекту - подальша оптимізація програми та залучення нових партнерів.

Завантажити додаток Toplyvo Ua можна в онлайн магазині App Store і Play Market.

https://www.facebook.com/toplyvoua/

https://www.instagram.com/toplyvo_ua/

Наступна публікація