Три iPhone 11, новий годинник, новий iPad і трейлер серіалу з Джейсоном Момоа. Що представила Apple на презентації

Ми подивилися презентацію і розповідаємо в деталях про всі новинки.

У вівторок, 10 вересня, Apple провела свою традиційну щорічну презентацію. Компанія представила одразу три нових iPhone 11, нову модель смарт-годинника Apple Watch Series 5 та абсолютно новий iPad із власною операційною системою. Компанія також поліпшила сервіси, зокрема Apple TV. Ми подивилися презентацію і розповідаємо в деталях про всі новинки.

iPhone 11 та iPhone 11 Pro

Смартфони зовні майже не відрізняються від попередників — iPhone Xs і Xs Max. iPhone 11 оснащений LCD-екраном діагоналлю 6,1 дюйма з "чубчиком", в який вмонтована фронтальна камера і сенсор FaceID. Телефон має подвійну основну камеру,  а додаткова камера має ширококутний об'єктив. iPhone 11 отримав новий процесор A13 Bionic.

Натомість iPhone 11 Pro оснащений потрійною камерою, OLED-екраном двох діагоналей — 6,5 і 5,8 дюйма. Основна камера має три модулі: основний з широким кутом огляду, надширококутний, як у iPhone 11, і зум-об'єктив. Всі три камери можуть записувати відео з роздільною здатністю 4К.

Нова технологія Deep Fusion дозволяє робити одночасно дев'ять знімків, за допомогою яких склеюється єдине зображення з високою роздільною здатністю. Pro також оснащений процесором A13 Bionic. iPhone 11 буде коштувати від 699 доларів. Pro — від 999 доларів, а більша версія, Pro Max — 1099 доларів.

Фото: ТСН.ua

Apple Watch Series 5

Нова версія смарт-годинника отримала функцію постійно включеного екрана — це головна особливість, яка відрізняє Apple Watch від попередніх моделей. При цьому включений дисплей ніяк не вплине на час автономної роботи — заряду має вистачити на 18 годин. 

У годиннику також поліпшили функції навігації — додали компас, висотомір і оновили "Мапи". Тепер вони будуть показувати, в який бік світу дивиться мандрівник, на якій широті і довготі перебуває, і — як високо над рівнем моря.

Новий додаток "Шум" попередить, коли рівень гучності звуків сягне небезпечних для слуху позначок, а нова програма "Відстеження циклу" — запише дані про менструальний цикл і спрогнозує початок нового.

Смарт-годинник Apple буде доступний у корпусах з титану, переробленого алюмінію та білої кераміки. Версія з нержавіючої сталі також продаватиметься.

10,2-дюймовий iPad

Новинка замінить собою 9,7-дюймову модель. У США купити айпад 7-го покоління можна буде за ціною від $329. Планшет сумісний з повнорозмірною клавіатурою Smart Keyboard і стилусом Apple Pencil 1-го покоління. iPad 7 отримав процесор A10 Fusion. Корпус цього iPad вперше виготовлений зі 100% переробленого алюмінію.

Важить він близько 500 грамів. Новий айпад також отримав власну операційну систему — iPadOS — з поліпшеним режимом мультизадачності, роздільним екраном і віджетами. Новинка буде доступна в сріблястому, темно-сірому і золотистому кольорах. Варіанти пам'яті — 32 або 128 гігабайт.

Інтернет-кінотеатр Apple

Apple назвала дату запуску і розцінки на доступ до двох нових стримінгових сервісів: онлайн-кінотеатру Apple TV+ та іграшок Apple Arcade. Фільми та ТВ-шоу можна буде дивитися від 1 листопада у понад 100 країнах, вартість підписки — $4,99 на місяць.

Одним з головних ексклюзивів стане The Morning Show ("Ранкове шоу"). Також на момент запуску в Apple TV+ будуть доступні чорна комедія "Дікінсон", серіал "Заради всього людства", мультфільм "Снупі в космосі" і психологічний трилер "Слуга". На презентації Apple також показала трейлер фільму "Бачити" з Джейсоном Момоа в головній ролі.

Контент для Apple TV+ створюють відомі голлівудські актори і режисери: Опра Вінфрі, Стівен Спілберг, Дженніфер Еністон, Різ Уізерспун, Октавія Спенсер, Джей Джей Абрамс, М. Найт Шьямалан і Джон М. Чу. Дивитися контент можна буде через додаток Apple TV.

Apple Arcade — новий ігровий сервіс, який дозволить транслювати ігри на iOS, macOS і Apple TV, — запуститься 19 вересня. Вартість підписки складе $4,99 на місяць. Перший місяць можна користуватися безкоштовно. На момент запуску буде доступно близько 100 ексклюзивів від Konami, Capcom, студії Ustwo і творця SimCity Уїлла Райта.

Повʼязані теми:

Наступна публікація