ТСН.ua запустив додаток для Apple tvOS

ТСН.ua запустив додаток для Apple tvOS

Провідний новинний ресурс ТСН.ua запустив додаток з VOD-контентом ефірних випусків "Телевізійної служби новин" для користувачів приставки Apple TV.

Відеоархів додатка містить оперативні новини України та світу, повні випуски й сюжети ТСН, які супроводжуються сурдоперекладом. Контент додатку оновлюється протягом дня, у міру надходження новин, і доступний для перегляду 24 години на добу та 7 днів на тиждень. Вся бібліотека відео представлена в HD-якості.

Раніше додатки "Телевізійної служби новин" були створені для користувачів Smart TV Samsung та Philips, а також доступні на базі мобільних пристроїв iOS та Android. Вихід нового додатку для Apple TV обумовлений стратегією створення зручних рішень для доставки новин глядачу. Тому додаток є безкоштовним, а всі матеріали доступні для перегляду без реклами.

Завантажити додаток "ТСН" можна в онлайн-магазині App Store.

Нагадаємо, ТСН.ua стабільно входить до ТОП-25 популярних сайтів серед українців. Щомісяця близько 3.5 мільйона унікальних відвідувачів дізнаються новини саме з ТСН.ua. Понад 60% з них роблять це з мобільних пристроїв. У 2017 році ТСН.ua показав значний приріст охоплення аудиторії в Інтернеті.

Наступна публікація