У Києві вперше відбудеться Europe Venture Summit Новини компаній

У Києві вперше відбудеться Europe Venture Summit

На Europe Venture Summit до Києва приїжджають супер-інвестори з Кремнієвої долини.

20-21 червня в НСК "Олімпійський" в Києві вперше відбудеться Europe Venture Summit - найбільша конференція, яка збере разом ІТ-підприємців, венчурних інвесторів, бізнес-ангелів і інкубатори з України, СНД, Європи і США, щоб разом поглянути на майбутнє екосистеми стартапів в Східній і Центральній Європі.

Мета Europe Venture Summit - зібрати разом стартап-команди та інвесторів, щоб відкрити світу інтелектуальний потенціал України і регіону. На Саміті виступлять легенди стартап-бізнесу - Дейв МакКлюр, засновник 500 Startups, США, і Адео Ресси, засновник The Founders Institute з Кремнієвої долини.

"Україна та інші країни Східної Європи з точки зору розвитку ІТ-технологій часто сприймаються як аутсорсинговий ресурс - джерело недорогої робочої сили для віддаленої роботи на західні компанії, - вважає Віталій Голомб, підприємець з Кремнієвої долини та організатор Саміту. - Цей стереотип вдається зламати тим деяким командам ІТ-стартапів, які створюють нові продукти і успішно просувають їх в регіоні та глобально. В Україні таких команд може бути набагато більше. Саміт - відмінна можливість для українських стартапів заявити про себе на весь світ".

Програмою Саміту передбачені дискусійні панелі за темами: зростання мобільності, зміни на венчурному ринку, майбутнє ТБ і медіа, система інкубаторів і акселераторів, hardware-стартапи, ігрова індустрія і безліч виступів від найуспішніших підприємців і інвесторів, що представляють Dream Industries, Viewdle, ESPN, Techcrunch Europe, Google Ventures, Agile Credit і багато інші проекти і компанії.

У рамках Саміту також відбудеться Конкурс стартапів, фіналісти якого будуть представлені на сцені перед панеллю венчурних інвесторів і будуть змагатися за головний приз у €25,000, і Експо - майданчик для презентації стартапів інвесторам, партнерам, потенційним зі-засновникам та співробітникам.

Для розробників в рамках Саміту вперше в Києві пройде AngelHack Kyiv - міжнародний конкурс формату хакатон, який проходить в 30 країнах світу, щорічно збираючи більше 10 тисяч програмістів, дизайнерів і підприємців. З 15 по 16 червня команди іт-фахівців спробують створити працюючі сервіси і представити їх перед панеллю інвесторів. Переможці AngelHack Kyiv отримають грошові призи і вирушать у Сан-Франциско.

Реєстрація для участі в Europe Venture Summit на сайті www.venturesummit.eu.

Наступна публікація