У Мережі показали відео з новим MacBook Pro: додатковий екран і сканер відбитків пальців

У Мережі показали відео з новим MacBook Pro: додатковий екран і сканер відбитків пальців

Фото: Reuters

Ноутбук буде випускатися з 13 і 15-дюймовим дисплеєм.

Компанія Apple презентувала на заході в Купертіно новий MacBook Pro з додатковим екраном у верхній частині клавіатури.

Про це пише "Лента.ру".

Панель Touch Bar замінить ряд функціональних клавіш MacBook і буде відображати інформацію про систему або відповідні кнопки швидких дій в різних додатках. Крім того, в правій частині панелі знаходиться сканер відбитків пальців TouchID, за допомогою якого можна буде здійснювати покупки через Apple Pay.

Дисплей став на 67% яскравіше, однак зберіг свою Retina-роздільну здатність. Старша модель оснащена чотириядерним процесором Intel Core i7, дискретною відеокартою від AMD Radeon Pro з 4 гігабайтами пам'яті. Версія з 13-дюймовим дисплеєм може оснащуватися процесорами Intel Core i5 або i7, а також графічним чіпом Intel Iris. Пристрої отримали чотири порти USB Type-C і вхід для навушників 3,5 міліметра.

Ноутбук буде випускатися з 13 і 15-дюймовим дисплеєм, а також у двох кольорах: сталевому і чорному. Ноутбуки значно зменшилися в порівнянні з минулим поколінням. Так, версія з дисплеєм 13 дюймів має 14,9 міліметрів в товщину і важить 1,3 кг, а 15-дюймова – 15,5 міліметрів і 1,8 кілограмів.

Також в лінійці з'явиться спрощена версія MacBook Pro з низкою функціональних клавіш

Продажі нових пристроїв стартують в день презентації.

У середу, 26 жовтня, компанія вперше за 15 років відзвітувала про зниження річної виручки. Близько 63 відсотків виручки забезпечили продажу iPhone, яких в четвертому кварталі було реалізовано 45,5 мільйона штук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація