УНІАН оновив сайт і став ще доступнішим для мобільних користувачів

УНІАН оновив сайт і став ще доступнішим для мобільних користувачів

Команда найстарішого незалежного інформаційного агентства України представила нову версію інтернет-ресурсу.

За словами генерального директора Артема Ковальова, з моменту перезапуску проекту 2016 року редакцією і командою "1+1 Digital" проводився ретельний моніторинг поведінки читачів на сторінках unian.ua та аналіз відгуків користувачів про досвід взаємодії з сайтом.

"В результаті, для початку ми доопрацювали дизайн: прибрали елементи, які не користувались попитом і додали нові блоки, з новим цікавим контентом. Частково змінили структуру сайту, подачу і зовнішній вигляд інформаційних блоків на стартовій сторінці; підібрали нові зручні шрифти, зробили більший акцент, ніж раніше, на фото- і відеоматеріалах", – розповідає Ковальов.

З урахуванням динамічного зростання мобільної аудиторії сайтів ЗМІ, УНІАН перейнявся створенням мобільної версії: тепер сторінки важать менше, тому користувачі можуть читати свіжі новини, аналітичні статті та авторські думки на УНІАН, не турбуючись про обсяг використаного трафіку. "Крім того, тепер на мобільних пристроях контент сайту завантажується приблизно в чотири рази швидше", – зазначив Ковальов.

За словами шеф-редактора УНІАН Михайла Ганницького, оновлений сайт агентства порадує відвідувачів поліпшеним пошуком новин, яких за роки роботи накопичилося кілька мільйонів. "Також ми сподіваємося, що наші читачі оцінять нову подачу новин, інтерв'ю, думок та аналітичних публікацій на сайті, працюючи над концепцією їх зовнішнього вигляду ми постаралися вийти за межі звичних для уанету шаблонів", – розповідає Михайло.

Крім нового зовнішнього вигляду сайту, розробники зробили його зручним для користувачів планшетів, передбачивши адаптивний дизайн УНІАН для найбільш популярних форматів екранів Tablet PC.

Наступна публікація