Все для людей! – З жовтня на OLX можна купувати з безкоштовною доставкою! Пресреліз

Все для людей! – З жовтня на OLX можна купувати з безкоштовною доставкою!

Найбільший торговий майданчик в Україні OLX запускає нову послугу "OLX доставка".

Тепер купувати й продавати, знаходячись у різних містах країни, можна безпечно – без ризику передоплат. Послуга діє на всій території України, а з жовтня і до кінця року товари на OLX можна замовити з безкоштовною доставкою!

 "OLX доставка" – зручний і сучасний інструмент, який ми створили, щоб наші користувачі здійснювали угоди максимально швидко й безпечно. - говорить Сергій Гапоченко, директор OLX в Україні й Центральній Азії. При замовленні з доставкою покупцеві не потрібно зустрічатись особисто та здійснювати передоплату – так ми мінімізуємо ризики перерахування грошей недобросовісному продавцю і робимо онлайн-шопінг простим та комфортним".

Можливість замовити з доставкою інтегрована в мобільний додаток OLX, тому достатньо мати під рукою смартфон, щоб швидко оформити угоду в будь-який час і в будь-якому місці. 

Особливо актуальна "OLX доставка" для жителів невеликих населених пунктів, де асортимент доступних товарів досить обмежений. На OLX же можна знайти практично все, і тепер навіть у найбільш віддалених куточках країни, де є відділення "Нова пошта", легко оформити покупку без ризику втратити гроші.

"OLX доставка" вигідна не лише покупцеві, як може здатися на перший погляд. Оголошення із пропозицією доставити товар вигідно відрізняються в загальному списку, а це означає, що вони більше помітні. Так, за результатами тестування послуги можна сміливо сказати: продавці зі значком "OLX доставка" отримують більше дзвінків, відповідно – і продають швидше.

Онлайн-покупки відправляються через відділення "Нова пошта", безпеку платежів і захист угод гарантує фінансовий партнер UAPay.  У випадку, якщо замовлений товар не підійшов, та після огляду в відділенні "Нова пошта" отримувач від нього відмовився, OLX візьме витрати на зворотну пересилку на себе, а гроші за покупку миттєве повернуться на рахунок покупця. 

До 31 грудня "OLX доставка" буде безкоштовною – це безпрецедентний випадок, коли можна купувати і продавати вигідно та безпечно із будь-якого куточка країни.  

Більше інформації про послугу "OLX доставка" та акцію:https://www.olx.ua/delivery/.

Довідка

OLX — сервіс оголошень №1 в Україні. Українська база платформи нараховує 11,5 млн оголошень та щомісячно поповнюється більше ніж на 3 млн нових пропозицій. Кожну секунду на сервісі публікується 2 нових оголошення. За даними компанії Gemius, ресурс входить у топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців (Fusion-панель, лютий 2017 р.). Кожний другий інтернет-користувач з України відвідує сервіс мінімум 1 раз на місяць.

Нова пошта – заснована в 2001 році українська компанія, яка за 16 років стала лідером на ринку доставки і драйвером його розвитку. Мережа компанії складається з понад 2300 відділень по всій Україні. У 2016 році "Нова пошта" доставила більше 100 млн відправлень. У 2014 році компанія вийшла за межі вітчизняного ринку, відкривши представництва в Молдові і Грузії, а в листопаді 2015-го запустила міжнародну доставку в 200 країн світу. Місія "Нова пошта" - легкість доставки для життя і бізнесу.

UAPay – Українська компанія UAPay, яка входить в холдинг Softinvest, є оператором платіжного інструменту UAPay.UA— унікального сервісу, що дозволяє споживачам оплачувати величезний спектр послуг по всій Україні за найвигіднішими тарифами в найширшій мережі точок прийому (відділеннях, банкоматах, через платіжні термінали і в Інтернеті, а також на розрахункових порталах банків-партнерів) будь-яким зручним способом (готівкою, пластиковою карткою або електронним грошима).

Прес-офіс OLX

Press_ua@olx.com

Наступна публікація