Apple представила нові "максимальні" iPhone Xs та Xs Max

Apple представила нові "максимальні" iPhone Xs та Xs Max

Фото: Reuters

Смартфони оснащені найбільшими дисплеями.

Apple представила новий iPhone. Флагманом цьогорічної лінійки смартфонів став iPhone XS. Він виходитиме у двох розмірах - з діагоналлю довжиною 5,8 дюйма (розширення екрана 2436x1125) та 6,5 дюйма (2688x1242). Другий смартфон має найбільший дисплей в iPhone, який коли-небудь був.

Фото: Reuters

Смартфон обладнаний OLED матрицею та також оснащено камерою TrueDepth, що підтримує Face ID, анімоджи та портретний режим (Portrait Mode) для селфі.

За дизайном iPhone XS нагадує iPhone X – має дисплей “від краю до краю” та характерну “брову”.

iPhone XS Max буде коштувати 1099 доларів, вартість iPhone XS становитиме 999 доларів. Нові iPhone офіційно надійдуть у продаж 21 вересня. Коли вони з'являться в Україні, поки що невідомо.

Фото: Reuters

Нагадаємо, презентація Apple проходить у Купертіно, Каліфорнія. Раніше повідомлялося, що під час неї компанії презентує три нові iPhone (iPhone XS, iPhone XS Max, бюджетний iPhone XC) Apple Watch Series 4 та iPad нового покоління. Можлива також поява нових Mac.

Згідно з неофіційними рендерами, що з’явилися раніше у Мережі, новий iPad отримає дизайн, що нагадує iPhone X та позбудеться роз’єму для навушників.

Фото: ТСН.ua

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація