YouTube стане жорсткішим до контенту з образами і погрозами

YouTube стане жорсткішим до контенту з образами і погрозами

Фото: Associated Press

Компанія змінює політику на менш терпиму навіть до прихованої агресії в матеріалах.

Політика YouTube щодо контенту стане більш жорсткою. Таке рішення схвалило керівництво відеохостингу, повідомляє dw.com.

Сервіс посилить увагу до роликів, які містять прямі чи приховані погрози та образи. Зокрема, видалятимуться матеріали з негативними висловлюваннями щодо статі, кольору шкіри або сексуальної орієнтації. У разі ж багаторазових порушень правил платформи будуть повністю закриватися цілі Youtube-канали.

Рішення відеохостингу стало підсумком багатомісячних дискусій щодо чинних правил платформи. На позицію керівництва компанії вплинула низка прецедентів, які набули широкого розголосу насамперед у США. Вже на підставі чинних правил YouTube у третьому кварталі 2019 року видалив понад 16 мільйонів відеороликів з образливим змістом.

Раніше стало відомо про те, що трансгендер Джолін Доусон створила свій канал на YouTube і почала страждати від секс-залежності. Джолін створила канал, на якому публікувала відео з її дивних побачень. Спочатку вона робила ролики заради розваги, однак потім вона відчула залежність. Кількість підписників ставала більшою, тож Доусон вважала, що повинна видавати більше контенту. "Я думала, що чим більше сексу у мене буде, тим більше історій буде для каналу, а значить, більше грошей і підписників", - сказала вона.

Руслан Кузнєцов про секрети платформи Youtube та про те, як стати успішним блогером

Руслан Кузнєцов про секрети платформи Youtube та про те, як стати успішним блогером

Повʼязані теми:

Наступна публікація