Чи дійсно потрібно обвалювати котлети в борошні перед смаженням: ідеальний результат чи марне витрачання часу

До будь-якої страви підійдуть соковиті котлети у хрумкій скоринці. І щоб вони дійсно такими вийшли, дуже важливо не забувати про один крок.

В чому обваляти котлети перед смаженням

В чому обваляти котлети перед смаженням / © Фото з відкритих джерел

Часто кухарі сперечаються, чи дійсно потрібно обвалювати котлети в борошні, чи цей крок є марним витрачанням часу.

Насправді якщо ви готуєте котлети на пательні, тоді обвалювання в борошні обов’язкове. Завдяки такому простому кроку ваша страва отримає чимало переваг.

Насамперед завдяки борошну ви отримаєте хрумку і дуже смачну скоринку, а саме вона є справжнісінькою візитівкою котлет. Ваша страва матиме привабливий вигляд.

Додатково борошно допомагає зберегти всі соки в страві. Всередині котлети вийдуть соковитими й ніжними, з незабутнім смаком.

І, зрештою, борошно захищає котлети від пригорання. Додатково жир не буде неприємно розлітатися під час контакту з соком фаршу, тому плита й робоча поверхня залишаться чистими.

Пов’язані теми

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie