Такі котлети дуже смачні та прості у приготуванні, для золотавої хрумкої скоринки треба взяти один секретний інгредієнт.
У кожної досвідченої господині свої секрети приготування смачних соковитих котлеток. І вони радо поділилися своїми кулінарними хитрощами, щоб навіть новачок з першого разу зміг приготувати найсмачніші котлети у світі. Такий рецепт страви досить простий, але є нюанс, вся справа у правильних пропорціях. Якщо запам’ятати це просте правило, ваші котлетки завжди виходитимуть соковитими та з хрумкою скоринкою.
Як приготувати смачні соковиті котлети
Цей рецепт дуже простий, достатньо лише визначити правильні пропорції фаршу, цибулі та яєць, і ви отримаєте справжній кулінарний шедевр. Отже, якщо у вас велика родина, тоді знадобиться 1 кг фаршу, 2 яйця і 2 середні цибулини – 1:2:2. Якщо вам достатньо пів кілограма фаршу, необхідно взяти 1 цибулину та 1 яйце.
Для приготування котлет потрібні такі інгредієнти:
- 1 кілограм свинячого фаршу;
- 2 невеликі цибулини;
- 2 яйця;
- 250 грамів батона без скоринки;
- трохи молока;
- сіль і перець за смаком;
- олія для смаження;
- панірувальні сухарі.
Спосіб приготування котлет. Покладіть нарізаний батон у глибоку миску та залийте молоком, через 15 хвилин треба злити залишки молока, розім’яти батон, додати в миску дрібно нарізану цибулю, фарш, яйця, сіль та перець. Добре розмішайте масу руками та сформуйте довгасті котлети. Перед смаженням треба обваляти котлетки в панірувальних сухарях, тоді скоринка буде хрумкою, а самі котлети соковитими й ніжними. Подавайте готові котлети зі своїм улюбленим гарніром та овочевим салатом. Нехай смакує!
Читайте також:
Кулінар розповів, навіщо заклеювати помідори пластирем — до такого лайфгаку ви б не додумались
Коли збирати гарбузи та які ознаки їхнього дозрівання
Українцям розповіли, як використовувати лушпиння часнику та цибулі з користю — не викидайте