Наближаються 3 дні, в які заборонено виконувати будь-яку хатню роботу, і ось чому

Наближаються 3 дні, в які заборонено виконувати будь-яку хатню роботу, і ось чому

В які дні не можна прибирати / Фото: Freepik

В ці дні не можна мити вікна, прати й прибирати, навіть не рекомендується готувати.

Кожен з нас, коли ухвалює для себе якесь рішення, намагається знайти для цього ідеальний час. Наприклад, за місячним календарем є такі дні, в які краще не виконувати городніх чи садових робіт, не займатися важливими справами, не робити стрижок чи не планувати маніпуляцій зі здоров’ям. Нумерологи також виділяють дати, які мають потужну силу і можуть кардинально впливати на наше життя, тому ці дні варто використовувати на повну. І ще називають дні, в які краще взагалі нічого не робити, бо позитивних результатів не буде. Отже, розповідаємо, посилаючись на матеріал ресурсу "Добрі новини", в які дні жовтня не можна робити хатніх справ, щоб не накликати біди.

У які дні заборонено виконувати хатню роботу

За словами експертів, не можна нічого робити 26, 27 та 28 жовтня поточного року. За місячним календарем ці дні вважаються несприятливими для прибирання чи прання. Навіть найпростіші дії можуть призвести до проблем з грошима або здоров’ям. Планувати щось важливе також не варто в ці дні, бо заплановане не матиме бажаного результату.

Найсприятливішими днями для домашніх справ стануть 28, 30 та 31 жовтня. Якщо ви наводитимете лад у своєму домі в ці дні, ви залучите щастя та добробут.

Читайте також:

Таргани зникнуть назавжди: просто почастуйте їх цією кашею

Як змусити мікрохвильовку гріти їжу, а не посуд: корисні поради

Як позбутися мишей у будинку, квартирі народними методами

Повʼязані теми:

Наступна публікація