Пришвидшить приготування і не дасть розваритися: секретний інгредієнт для приготування картоплі

Пришвидшить приготування і не дасть розваритися: секретний інгредієнт для приготування картоплі

Як пришвидшити процес варіння картоплі і не дати їй розваритися: секретний інгредієнт / Фото: pixabay.com

Варена картопля часто з’являється на наших столах, тому кожен має знати секрет, який допоможе досягти бездоганного результату. Хоч варити картоплю неважко, зробити це швидко та гарантовано з ідеальним результатом виходить не у всіх. Однак, якщо знати простий трюк, вам це завжди вдаватиметься.

Про секрет варіння ідеальної картоплі розповіли в Smakosze.

Зрозуміло, що, нарізавши картоплю на менші шматочки, можна скоротити час варіння. Проте це не означає, що вона не розвариться, а саме цього ми прагнемо уникнути.

Щоб уникнути розварювання картоплі і зробити її ще більш ніжною з ароматом, додайте в каструлю маленький шматочок вершкового масла — 5-10 грамів буде достатньо для потрібного ефекту.

Масло можна також додати вже після варіння — це не зашкодить. А якщо готуєте пюре, не забудьте додати трохи вершків — так воно стане надзвичайно кремовим.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація