В які дні не можна прибирати, щоб не "вимести" достаток і щастя з дому

В які дні не можна прибирати, щоб не "вимести" достаток і щастя з дому

В які дні не можна прибирати в оселі / Фото: Freepik

Кожен день тижня має особливу енергетику, на яку треба зважати, якщо вам захотілося прибрати у своїй оселі.

Наші предки вірили, що прибирання – це справжній магічний ритуал. Якщо прибирати в певні дні тижня, можна очистити свій дім від біди та негараздів. А в інші дні, навпаки, прибирати було заборонено – якщо вимести в такий день підлогу, то можна позбутися грошей, здоров’я і щастя. Розповідаємо, які дні тижня вкрай несприятливі для прибирання, а в які треба обов’язково наводити лад у домі.

В які дні тижня не можна прибирати в домі, щоб не накликати біди: народні прикмети

  • Понеділок. Цей день вкрай важливий для початку нових справ, він несе в собі потужну енергетику, якою варто скористатися. А ось для прибирання він не підходить: не можна вимітати сміття або мити підлогу, бо вимиються щастя і достаток.
  • Вівторок. Якщо в цей день прибрати у своїй оселі, можна розірвати коло невдач та залучити достаток і щастя. У вівторок добре прасувати речі, підмітати й мити вікна, також робити обереги для дому.
  • Середа. Цей день є ідеальним для прибирання, адже енергія на максимумі. Можна мити підлогу й вікна, це допоможе покращити матеріальне становище, залучити успіх і здоров’я. Також у середу варто викинути всі непотрібні речі, щоб оновити свій фінансовий канал.
  • Четвер. Стосовно цього дня думки різняться, однак спеціалісти з езотерики рекомендують не прибирати в четвер. Можна протерти пил і відчинити вікна, щоб до оселі зайшла нова енергія разом зі свіжим повітрям.
  • П’ятниця. Не підходить для прибирання. Взагалі цього дня краще не розпочинати нові справи, а завершувати старі. Бо все затягуватиметься і не матиме позитивного результату.
  • Субота. Це найкращий день для прибирання своєї оселі. Всі роботи по дому, проведені в суботу, допоможуть залучити добробут, щастя та успіх. Також усі члени родини матимуть міцне здоров’я і щастя в особистому житті.
  • Неділя. Цього дня треба відпочивати, тому жодних робіт вдома виконувати не варто. В неділю можна проводити ритуали з очищення своєї оселі – викидати непотріб, палити свічки й робити обереги.

Читайте також:

Як використовувати лотки з-під яєць у городі: корисні лайфгаки

Як вибрати смачне якісне сало: треба орієнтуватися на ці чотири показники

Як змусити орхідею цвісти: рослина випускатиме квітконоси знову і знову

Повʼязані теми:

Наступна публікація