Які 5 ознак "дешевої" жінки: така поведінка відштовхує чоловіків

Які 5 ознак "дешевої" жінки: така поведінка відштовхує чоловіків

Які ознаки "дешевої" жінки / Фото: Freepik

Психологи назвали ознаки того, що жінка має нестабільну самооцінку, яка безпосередньо впливає на стосунки з протилежною статтю.

Визначення "дешева" не стосується матеріальних можливостей. Це швидше категорія нестабільної самооцінки, яка безпосередньо впливає на поведінку, вчинки та погляди особи, до якої застосовується це визначення. Для чоловіків такі жінки вкрай непривабливі та навіть відразливі. Оскільки часто через свою поведінку така пані змушує свого чоловіка ніяковіти перед іншими людьми. Визначити "дешеву" жінку можна за її поведінкою, придивившись, як вона поводиться у повсякденному житті.

Які ознаки "дешевої" жінки: така поведінка відразлива для чоловіків

  • Одержимість брендами. Жінка, яка має нестабільну самооцінку, витрачатиме всю зарплату на дорогі речі, а потім місяць сидітиме без їжі. Такі люди за допомогою дорогих речей намагаються підвищити свою значущість, тобто хочуть здаватися тими, ким не є насправді. А для чоловіків така поведінка пов’язана лише з постійними безглуздими витратами, тому вони уникають спілкування з цими жінками.
  • Відверті фото у соцмережах. Жінки, які викладають такі фото, хочуть отримати якомога більше вподобайок і коментарів. Бо лише так можуть відчувати свою значущість. Для них важливу роль відіграє схвалення інших людей. Так, чоловіки ставлять "лайки" під їхніми фото, але про жодне серйозне ставлення не може йтися.
  • Обмежений кругозір і відсутність хобі. Якщо людина не розвивається, вона просто деградує — третього не дано. "Дешеву" жінку видають багато ознак неосвіченості: обмежений лексикон та світогляд, відсутність логічного мислення, хобі, які допомагали б розвиватися та підвищувати рівень інтелекту. Розумний чоловік оминатиме таку жінку — нікому не хочеться мати поряд людину, з якою навіть немає про що поговорити.
  • Постійна нудьга. "Дешеві" жінки вважають, що чоловіки повинні їх постійно розважати. Тому частіше за все залишаються самотніми. Амбітний цілеспрямований чоловік багато працює і не має бажання й можливості виконувати роль няньки. Йому потрібна рівна партнерка, яка б також мала свої цілі в житті і працювала над їх досягненням.
  • Надмірна турбота про зовнішність. Так, для жінки вкрай важливо мати привабливий та доглянутий зовнішній вигляд. Але це не повинно перетворюватися на маніакальне прагнення стати взірцевою красунею. Це говорить лише про те, що у такої пані проблеми з самооцінкою — їй треба працювати не над зовнішністю, а над своїм внутрішнім станом.

Читайте також:

Швидкий тест на жіночий характер: виберіть один з подарунків – результат вас неодмінно здивує

Як розпізнати людину, яка може наврочити та вкрасти ваше щастя й талан

5 фраз, якими користуються лише сильні особистості: слова сміливих та успішних людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація