З чим найкраще носити джинси восени 2024-го: п’ять стильних образів на кожен день

З чим найкраще носити джинси восени 2024-го: п’ять стильних образів на кожен день

З чим носити джинси восени 2024 / Фото: Freepik

Джинси ніколи не вийдуть з моди, адже цей універсальний предмет гардеробу давно перейшов до розряду елегантної класики.

У кожної жінки у світі є хоч одна пара цих комфортних і практичних штанів, і недарма. Бо джинси – це безпрограшний варіант для будь-якого образу й пори року. В них кожна представниця прекрасної статі почувається стильною, елегантною та привабливою. А ще джинси практичні та універсальні, бо доречні для повсякдення, роботи, вечірки і навіть ділової зустрічі. Розповідаємо, з чим носити джинси восени 2024-го, щоб завжди мати стильний і досконалий вигляд.

Джинси та сорочка

З чим носити джинси восени 2024 / Фото: pixabay.com

Це безперечний хіт. На такий тандем одягу можна сміливо розраховувати у будь-якій ситуації — ваш аутфіт завжди буде доречним. Щоб створити неймовірний образ, варто вибирати сорочки прямого крою, без фурнітури та декору, з якісних дорогих матеріалів. Джинси повинні бути синього кольору та прямого крою, тоді ваш зовнішній вигляд буде дорогим і розкішним.

Джинси й піджак

З чим носити джинси восени 2024 / Фото: pixabay.com

Для осені таке поєднання речей буде ідеальним. Піджаки можна вибирати будь-які – клубні, оверсайз або в чоловічому стилі. Головне, щоб річ була з якісної тканини, тоді ваш жакет добре триматиме форму упродовж кількох років. Прямі джинси стануть ідеальною базою для повсякденного або ділового стилю з піджаком — головне, щоб вони мали класичний колір, були без декору, розривів і потертостей. Довершити образ можна простою сорочкою та лоферами.

Джинси та светр оверсайз

З чим носити джинси восени 2024 / Фото: pixabay.com

Такий затишний образ підійде для холодних днів. Тут можна вибирати будь-який фасон джинсів та светрів — обмежень немає. Варто лише дотримуватися правильної кольорової гами. Речі повинні бути монохромних природних відтінків. Якщо хочеться додати в образ яскравості, можна вибирати червоний, винний та колір фуксії, восени-взимку 2024-го вони перебуватимуть на піку шаленої популярності.

Джинси і тренч

З чим носити джинси восени 2024 / Фото: pixabay.com

Якщо у вашому гардеробі ще немає тренчу, то його варто придбати. Адже ця річ робить образ по-справжньому розкішним і досконалим. Тренчі чудово поєднуються з джинсами прямого крою, верх можна вибирати будь-який – сорочки, топи, блузи, лонгсліви. Щоб акцентувати загальний аутфіт, можна додати кілька яскравих аксесуарів.  

Джинси та денімова сорочка

З чим носити джинси восени 2024 / Фото: pixabay.com

Це класичне поєднання речей, яке ніколи не вийде з моди. Такий тандем обов’язково треба акцентувати білою футболкою або топом — тоді ваш образ буде по-справжньому довершеним. Якщо на вулиці буде холодно, можна створити багатошаровий образ, додавши четвертий предмет гардеробу – пуловер монохромного відтінку.

Читайте також:

Нові стрижки для короткого волосся на 2025 рік: у трендах залишаються текстура й об’єм

Більше не в моді: ці речі треба викинути зі свого гардеробу, вони вже давно в антитрендах

Як одягатися жінкам за 60: поради для створення досконалого й комфортного образу

Повʼязані теми:

Наступна публікація