10 регіоналів підтримали народ і закликали правоохоронців не виконувати "злочинні накази"

10 регіоналів підтримали народ і закликали правоохоронців не виконувати "злочинні накази"

Заява пописали 12 регіоналів / Фото: Reuters

Депутати оголосили про підтримку народу.

Сьогодні, 20 лютого, в Києві 10 народних депутатів з фракції Партії регіонів та двоє позафракційника ініціюють термінове засідання Верховної Ради для повернення парламентсько-президентської форми правління і висловлюють підтримку українському народу.

Вони також заявили про підтримку українського народу і його волевиявлення.

"Офіційно заявляємо, що ми засуджуємо дії, спрямовані на ескалацію збройного конфлікту, закликаємо обидві сторони до припинення агресивних дій і до початку мирних переговорів за участю міжнародних спостерігачів ЄС (Німеччини, Польщі), Росії і США", - йдеться в заяві.

Депутати також звернулися до військовослужбовців внутрішніх військ, підрозділів МВС та СБУ з проханням "виконувати присягу народу України", а не "злочинні накази, спрямовані на застосування вогнепальної зброї, не допускати участі правоохоронних органів у провокації із застосуванням кримінальних елементів проти мирного населення і мітингувальників по всій Україні".

Заяву підписали депутати Андрій Деркач, Володимир Зубик, Григорій Смітюх, Олександр Кузьмук, Володимир Пехов, Володимир Продивус, Володимир Струк, Микола Сорока, Віктор Бондар, Віктор Тихонов, Олександр і Андрій Табалови.

Нагадаємо, сьогодні, 20 лютого, приблизно 50 протестувальників стали жертвами обстрілу.снайперів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація