"43 - в паспорті, 30 - в душі": Зеленський в день народження показав, як розпочав святковий ранок

"43 - в паспорті, 30 - в душі": Зеленський в день народження показав, як розпочав святковий ранок

Фото: Associated Press

Володимир Зеленський сьогодні святкує 43-річчя.

Президент України Володимир Зеленський 25 січня святкує день народження. Український лідер проведе своє 43-річчя в робочому режимі, працюючи за звичним графіком.

Про це розповіла речниця глави держави Юлія Мендель в коментарі "Українським Новинам".

Мендель каже, що оскільки день народження Зеленського цьогоріч припадає на будній день, понеділок, то вітання президент буде приймати в приватному порядку, який не заважає робочому графіку. Але вона наголосила, що звільняти свій графік для вітань президент не буде.

Як пояснила речниця глави держави, Зеленський не брав сьогодні вихідний, бо на це немає жодної причини, законодавчої або навіть моральної.

"Оскільки день народження президента припадає на робочий день, глава держави буде виконувати свої обов'язки в робочому режимі. Володимир Зеленський працює за узгодженим наперед графіком. Офіс президента, як завжди, буде висвітлювати новини про його діяльності на офіційному сайті", - сказала Юлія Мендель.

Зазначимо, що свій святковий ранок президент почав із заняття в залі. Відповідний допис глава держави зробив в Instagram, зауваживши, що попри цифру в паспорті, відчуває себе на 30.

"7 ранку на годиннику. 43 - в паспорті, 30 - в душі ", - написав Володимир Зеленський.

Як відомо, Володимир Зеленський народився 25 січня 1978 року в Кривому Розі. Здобув юридичну освіту, але ще в студентські роки захопився КВК і популярність здобув саме як шоумен та актор. Політичну кар'єру розпочав у 2019 році, тоді ж на президентських виборах здобув перемогу і вступив на посаду.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський розповідав, про що мріє після роботи та чого просить у молитві до Господа. 

Друзі, колеги й вчителі розповідають про дитинство і юність Зеленського

Друзі, колеги й вчителі розповідають про дитинство і юність Зеленського
Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація