Акція триколора: на конференції за участі Трампа роздавали прапори РФ

Акція триколора: на конференції за участі Трампа роздавали прапори РФ

Фото: Reuters

Організаторам акції вдалося роздати тисячу прапорців.

На конференції консервативних політичних дій, на якій виступав президент США Дональд Трамп, провели акцію з використанням російських прапорів.

Про це повідомляє Washington Examiner.

Невідомі, як стверджується, дістали російські прапорці з написаними на них ім'ям президента США і почали роздавати їх присутнім.

Як повідомляє BuzzFeed, чимало учасників були збиті з пантелику написом "Трамп" і стали розмахувати прапорцями. Організатори, своєю чергою, почали вилучати їх, попередивши присутніх, що їх виведуть із зали, якщо вони продовжать розмахувати прапорцями.

Відповідальність за акцію взяли на себе два учасника руху Americans Take Action. Вдалося роздати всю тисячу прапорців, які вони принесли з собою. Райан Клейтон і Джейсон Чартер заявили, що "ми повинні негайно усунути Трампа від посади; він зрадник країни".

Нагадаємо, що раніше журналістів CNN, The New York Times, Los Angeles Times і Politico не пустили на брифінг в Білий дім.

При вході в залу, де мав відбутися брифінг, одну з журналістку зупинив охоронець і повідомив, що її ім'я не значиться у списку присутніх.

Адміністрація президента США Дональда Трампа поки ніяк не прокоментувала ситуацію.

Нагадаємо, американський ресурс BuzzFeed вразив світ, опублікувавши досьє на 35 сторінок, в якому стверджується, що Росія має компромат на Трампа, а також наводяться дані про зв'язок Трампа з Росією і втручання Росії у вибори в США. При цьому журналісти BuzzFeed зазначили, що документ не є підтвердженим.

CNN, у свою чергу, повідомив у вівторок, 10 січня, чотири представника з керівництва американської розвідки надали екс-президенту США Бараку Обамі і новому президентові Дональду Трампу двосторінковий огляд досьє, в якому зокрема йшлося про втручання Росії у президентські вибори США і також про компромат на Трампа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація