Арахамія назвав трьох міністрів, які можуть залишитися на посадах

Арахамія назвав трьох міністрів, які можуть залишитися на посадах

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Найбільші шанси потрапити до нового Кабміну має Маркарова.

Нині в партії "Слуга народу" розглядають кандидатури міністрів, які можуть перейти до нового уряду.

Про це в коментарі "НАШ" сказав новообраний нардеп і можливий керівник фракції "Слуги народу" в новому парламенті Давид Арахамія.

"Все, що вам говорять, що 100% ймовірність - це неправда. Вірогідність у Маркарової (залишитися в Кабміні) найвища, але є багато інших людей, які обговорюються. Зокрема, Аваков і Супрун... Конкретніше сказати не можу", - заявив Арахамія.

Оксана Маркарова нині очолює Міністерство фінансів. Від її відомства залежить подання до парламенту до 15 вересня проєкту держбюджету на наступний рік. Арсен Аваков – міністр внутрішніх справ. Уляна Супрун – виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я – нещодавно влаштувала публічний "урок" з медичної реформи нардепу і лідеру "Слуги народу", який може стати главою парламенту, Дмитрові Разумкову.

"Щодо міністра закордонних справ уже визначилися, але не буду називати прізвище, треба, щоб Офіс президента це коментував. Щодо міністра оборони - шорт-лист ще наповнюється, там неповна визначеність", - зазначив Арахамія й додав, що у цьому списку кандидатури Авакова немає.

Раніше Арахамія зазначив, що ім'я нового прем'єр-міністра України оголосять 29 серпня, коли відбудеться перше засідання Верховної Ради 9-го скликання.

"ЄС" і "Слуга народу" посперечались щодо розподілу місць у комітетах і розсадження у ВР

"ЄС" і "Слуга народу" посперечались щодо розподілу місць у комітетах і розсадження у ВР

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація