Азаров зрадів першій жінці в Кабміні, а Клюєва провів букетом троянд

Азаров зрадів першій жінці в Кабміні, а Клюєва провів букетом троянд

Азаров тепло попрощався з Клюєвим / Фото: Євген Малолєтка/ТСН.ua

Микола Азаров привітав у своєму уряді Раїсу Богатирьову і тепло попрощався з Андрієм Клюєвим.

Микола Азаров переконаний, що з творчим підходом і енергією, які притаманні новопризначеному віце-прем'єру - міністру охорони здоров'я України Раїсі Богатирьовій, вона впорається з покладеними завданнями.

"Упевнений, що з такою енергією і творчим підходом до справи Раїса Василівна буде успішно виконувати ті вкрай складні і важливі завдання, який поклав на неї президент. Я особливо щасливий сьогодні, тому що збулася моя мрія - і в уряді з'явилася чудова жінка", - сказав Азаров.

Прем'єр уточнив, що Богатирьова як віце-прем'єрка займатиметься гуманітарними питаннями.

У свою чергу глава Кабміну подякував колишньому першому віце-прем'єр-міністру Андрію Клюєву за роботу на тій посаді та побажав йому успіхів у роботі на посаді секретаря Ради національної безпеки та оборони.

"Він багато зробив для виведення країни з кризи, для реалізації послідовної економічної політики. Під його керівництвом були розроблені вирішальні для країни програми розвитку внутрішнього виробництва, імпортозаміщення, енергозбереження", - сказав Азаров.

Він подякував Клюєву за спільну роботу в уряді, побажав успіхів на новій посаді і подарував йому великий букет червоних троянд.

Нагадаємо, 14 лютого Янукович звільнив Андрія Клюєва з посади першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі.

Іншим указом глава держави призначив його на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України на заміну звільненої з цієї посади Раїси Богатирьової. Богатирьова призначена віце-прем'єром - міністром охорони здоров'я.

Азаров щасливий, що в Кабміні з'явилася жінка

Азаров щасливий, що в Кабміні з'явилася жінка

Повʼязані теми:

Наступна публікація