Батьківщина не збирається давати Карпачовій місце у виборчому списку

Батьківщина не збирається давати Карпачовій місце у виборчому списку

Соболєв каже, що Карпачовій місце у списку не пропонували / Фото: УНІАН

Опозиція стверджує, що влада мстить екс-омбудсмена за правду про побиття Юлії Тимошенко.

В партія Батьківщина заявляють, що проти колишнього уповноваженого з прав людини Верховної ради Ніни Карпачової порушено кримінальну справу. Опозиція стверджує, що влада мстить екс-омбудсмену за правду про побиття Юлії Тимошенко в Качанівській колонії. Про подробиці ситуації з Карпачовою ЛІГАБізнесІнформ розповів один з лідерів фракції БЮТ-Батьківщина в парламенті Сергій Соболєв.

"Я був дуже обережний у своїх висловлюваннях, з приводу того, де зараз може перебувати екс-обмудсмен. Я говорив, що через тиск на Карпачову її відсутність в Україні не виключена. Але де вона може знаходиться зараз, я не знаю", - заявив бютівець.

Відповів Соболєв і на заяви членів Партії регіонів, що Карпачова вигадала побиття Тимошенко в обмін на місце в списку Батьківщини на парламентських виборах-2012.

"Це питання не обговорювалося в принципі. Питання було в принциповій позиції Карпачової, яка не побоялася з'ясувати стан Тимошенко. Карпачова зробила те, що повинна була зробити прокуратура.

Коли я бачу, хто з регіоналів це заявляє, то мимоволі дивуюся цинізму цих людей. Наприклад, Олег Надоша, в минулому - депутат від Блоку Юлії Тимошенко. Або, наприклад, Володимир Олійник - точно такий же перебіжчик. Вони обидва відпрацьовують місце в списку Партії регіонів, розуміючи, що у них немає ні єдиного шансу пройти по мажоритарному округу. Ці люди просто приміряють свій рівень моралі на всіх, хто є навколо, що лише підтверджує аморальність ПР і її депутатів", заявив нардеп.

Повʼязані теми:

Наступна публікація