Бійка політиків у Полтаві, наче "конфлікт голубих із повіями за право стояти на окружній" - Аваков

Бійка політиків у Полтаві, наче "конфлікт голубих із повіями за право стояти на окружній" - Аваков

Аваков прокоментував інцидент у Полтаві

Очільник МВС натякнув на зняття недоторканності з Капліна.

Інцидент, який стався у Полтаві між нардепом Сергієм Капліним та міським головою Олександром Мамаєм, а також депутатом міськради Олександром Шамотою – це сором.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook очільник МВС Арсен Аваков.

"Бійка Мамая і Капліна у Полтаві - сором і пряма аналогія застарілого конфлікту між голубими і повіями за право стояти на окружній дорозі. Якщо це стане прецедентом для інших населених пунктів, ми можемо отримати не місцеві вибори, а криваві розбірки хамів", - наголосив він.

Також Аваков зазначив, що ДТП та бійку має розслідувати не лише МВС, а й ГПУ, адже, за його словами, те, що сталося, дестабілізує не тільки роботу міської влади у Полтаві, а й ситуацію в усій області.

"Активність Капліна у Полтаві - це не просто передвиборчий піар, це відчуття безкарності войовничого хама, яку він має, завдяки депутатської недоторканності. Зі свого боку МВС зробить все, що потрібно за законом, але дії депутата Верховної Ради Капліна повинна розслідувати і Генпрокуратура. Можливо тоді депутати побачать і подання на зняття недоторканності і з Капліна за несподіваною, гідною хама, "дрібною" статтею "хуліганка", - додав він.

ДРАКА МАМАЯ И КАПЛИНА в Полтаве - стыд и прямая аналогия застарелого конфликта между голубыми и проститутками за прав...

Posted by Арсен Аваков on 11 липня 2015 р.

Нагадаємо, у п‘ятницю мер Полтави побився з нардепом і потрапив до наркодиспансеру.

У Полтаві бійка між мером і нардепом закінчилася ДТП

У Полтаві бійка між мером і нардепом закінчилася ДТП

Повʼязані теми:

Наступна публікація