Бійка в Раді: "свободівець" Леонов потрапив до лікарні напередодні суду

Бійка в Раді: "свободівець" Леонов потрапив до лікарні напередодні суду

Едуард Леонов / Фото: УНІАН

Що сталося із колишнім парламентарем - не повідомляється.

Екснардеп парламенту від "Свободи" Едуард Леонов, який був одним з учасників бійки після засідання аграрного комітету в парламенті, потрапив до лікарні. Про це повідомив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

За його словами, Леонов прийшов на допит до Печерського райвідділку поліції учора, 13 грудня, і нібито пробув там цілих шість годин. Згодом йому стало зле і його відправили до лікарні.

"Щоби "служки" не влаштували чергове "шоу", як це було з Олексієм Кайдою і Олегом Куциним,  Едуард Леонов добровільно прийшов на допит до Печерського райвідділу поліції. Але новітні гебісти і тут постаралися - після шести годин допиту і слідчих дій Едуарду, в якого є інвалідність (після побиття охоронцями комуніста Грачова в Криму), довелося викликати швидку! Зараз він у лікарні швидкої допомоги", - написав Тягнибок у фейсбуці.. Про те, що саме сталося з його однопартійцем, політик не повідомив.

Фото: facebook/Олег Тягнибок

Також, за інформацією лідера "Свободи", засідання щодо обрання запобіжного заходу Едуарду Леонову відбудеться в Печерському суді 17 грудня, об 11:15.

Нагадаємо, 11 грудня у Верховній Раді після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики сталася бійка між громадськими активістами та депутатами від "Слуги народу". Представники націоналістичної "Свободи", які були на засіданні в якості представників громадськості, почали битися зі "слугами народу". 

За словами журналіста Василя Пехньо, бійка сталася через те, що комітет мав розглядати правки до другого читання законопроєкту щодо ринку землі. Депутати від "ОПЗЖ", "Батьківщини" і решта присутніх вимагали зняти проєкт із голосування взагалі, а "слуги народу" натомість просто перенесли засідання. 

Внаслідок бійки народний депутат від "Слуги народу" Андрій Богданець опинився у лікарні з підозрою на струс мозку. У політичній партії заявили про неприпустимість будь-якого тиску на народних депутатів під час обговорення і ухвалення державних рішень і закликали правоохоронців розслідувати цей інцидент.

Як відомо, поліція відкрила кримінальне провадження через бійку після засідання аграрного комітету у Верховній Раді. Згодом народний депутат Мар'ян Заблоцький повідомив про затримання екснардепа Олексія Кайди через бійку в аграрному комітеті Ради. Його відпустили на поруки

Бійка в парламенті: журналісти виклали в соцмережу відео, на якому чубляться депутати

Бійка в парламенті: журналісти виклали в соцмережу відео, на якому чубляться депутати

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація