"Біженка з мутним українським бекграундом". Поклонську підозрюють у роботі на СБУ

"Біженка з мутним українським бекграундом". Поклонську підозрюють у роботі на СБУ

Фото: Getty Images

За словами російського журналіста, її пустили до РФ "як бідну родичку, а вона, тільки-но переступивши поріг, нахабно почала наводити свій лад".

Так звану російську депутатку Наталю Поклонську підозрюють у шпигунстві та роботі на СБУ.

Про це пише російський журналіст Артур Гаспарян для Московского комсомольца.

"Все, що творить, прикриваючись мандатом, російська депутатка Поклонська, звичайно, погано. Звичайно, це формене шкідництво - репутації Росії, культурі Росії, громадському клімату і спокою в Росії. Логічно запитати: хто замовник, винний в цьому неподобстві?", - йдеться у повідомленні

Зазначається, що "перш ніж повернутися в Крим і напроситися до місцевих, Поклонська намагалася зробити кар'єру в Києві, але нібито через профнепридатність була звідти послана геть".

"Але в Криму вона теж надовго не затрималася. "Возз'єднавшись", тут же втекла в Москву, подалася до Держдуми РФ - буквально за два кроки від Кремля! Зручне прикриття, чи не так? І хто тепер гарантує, що СБУ під виглядом біженки і колаборантки не заслала нам свого таємного агента, впровадивши в Держдуму РФ і поставивши за вказівкою американського дядечка прозоре, як сльоза немовляти, завдання: шкідницькою діяльністю розхитувати зсередини наші і без того ще кволі підвалини, сіяти неспокій і розбрат в дружне російське суспільство?", - йдеться у статті.

Гаспарян вважає свій матерал офіційною заявою до органів з вимогою "негайно провести ретельне і поглиблене розслідування щодо підозри у шпигунстві і зрадництві, шкідництві із залученням найкращих фахівців, включаючи великодосвідчену і сертифіковану шпигунку Анну Чапман з усіма її телевізійними таємницями".

Нагадаємо, нещодавно Поклонська спростувала інформацію про наявність у неї незадекларованої квартири в Донецьку і пригрозила Transparency International депутатським запитом до прокуратури. 

Організація щодо боротьби з корупцією Transparency International закликала нелегітимну Держдуму РФ зняти мандат із Поклонської, якщо підтвердяться дані про її незадекларованому квартиру в окупованому бойовиками Донецьку. 

Колишня "прокурорка" окупованого Криму користується двома службовими квартирами, однією – депутатською у столиці РФ Москві, та прокурорською у Сімферополі, хоча давно не обіймає цю посаду. Третю квартиру Поклонської на 29,9 квадратних метра TI виявила в українському державному реєстрі прав на нерухомість. Зареєстрована вона на Дубровську Наталію Володимирівну (Дубровська - дівоче прізвище Поклонської), яка народилася в той самий день, що Поклонська. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація