Бізнесмен, депутат, благодійник. Біографія Ігоря Єремеєва

Бізнесмен, депутат, благодійник. Біографія Ігоря Єремеєва

У 2002 році був обраний нардепом на Волині

Єремеєв був засновником благодійного фонду "Волинська родина"

Нардеп Ігор Єремеєв, котрий помер у Цюриху, народився на Рівнещині, навчався в Українському інституті інженерів водного господарства. 

У 1992 році, об'єднавши групу товаришів по навчанню у вузі, створив у рідному селі приватне підприємство "Континіум", ставши його директором. Пізніше ПП було реорганізоване в товариство з обмеженою відповідальністю "Континіум" з місцем державної реєстрації в обласному центрі Волині — місті Луцьку. Очолив його, як генеральний директор, знову ж таки Ігор Єремеєв.

У 2002 році був обраний нардепом на Волині. Увійшов до фракції партії Литвина. У 2012 році обраний до Верховної Ради України VII скликання на цьому ж округу як самовисуванець, позапартійний. Згідно інформації, розміщеній на сайті Верховної Ради, під час голосування за так звані "закони про диктатуру" голос Ігоря Єремеєва був зарахований як "за", проте протягом тижня він подав заяву з проханням вважати результатом його голосування "не голосував" і взяв участь у підготовці законопроекту про скасування згаданих законів.

Єремеєв був співвласником паливно-промислової групи "Континіум", до якої входять: торговий дім Континіум-Галичина, "Західна нафтова група", "Вест Ойл Груп" тощо.

Компанії фігурували у скандальних тендерних закупівлях, що викликало навіть реакцію Генпрокуратури. Представники ГПУ заявляли про початок досудових проваджень у 2014 році.

Єремеєв був засновником благодійного фонду "Волинська родина", допомагав бійцям АТО.

26 липня 2015 року, перебуваючи на Волині, в результаті падіння з коня І. Єремеєв отримав закриту черепно-мозкову травму та був шпиталізований у тяжкому стані до Луцької клінічної лікарні. 28 липня його доправили до однієї з європейських клінік, де він і помер.

Повʼязані теми:

Наступна публікація