Богдан розповів про свої телефонні дзвінки у Кремль

Богдан розповів про свої телефонні дзвінки у Кремль

Фото: УНІАН

Там на його дзвінки не відповіли.

Влітку глава Офісу президента України Андрій Богдан телефонував близько п'яти разів до очільника адміністрації президента РФ, утім поговорити їм не вдалося. Так, у серпні Андрій Вайно перебував у відпустці, а згодом у Кремлі сказали, що він не має повноважень говорити з Богданом.

Про це очільник Офісу українського президента розповів в інтерв'ю ВВС.

"Я набирав свого візаві (опонента - ред), дзвонив йому разів п'ять, але він у серпні був у відпустці. У вересні його секретарі відповіли, що він поки що не має повноважень зі мною говорити", - прокоментував Богдан.

Крім того, він додав, що із помічником президента РФ Владиславом Сурковим телефоном вони не комунікували. Богдан наголосив, що за дипломатичними правилами він має контактувати лише зі своїм візаві у Росії.

Нагадаємо, 11 липня президент України Володимир Зеленський провів першу телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним. Політики обговорили питання врегулювання на Донбасі та обмін полоненими. Під час іншої розмови вже у серпні Зеленський та Путін говорили про обстріли бойовиків на Сході України та взаємодію у "нормандському форматі". 

"Вплинути на бойовиків, аби ті припинили вбивати українців": Зеленський говорив телефоном з Путіним

"Вплинути на бойовиків, аби ті припинили вбивати українців": Зеленський говорив телефоном з Путіним

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Відставка Богдана
Наступна публікація