Богомолець відмовилася від посади в уряді, бо туди не потрапили афганці і "Правий сектор"

Богомолець відмовилася від посади в уряді, бо туди не потрапили афганці і "Правий сектор"

Ольга Богомолець пояснила, чому відмовилася від посади в уряді

Відомий лікар вважає, що мета Майдану не досягнута. 

Доктор медичних наук, активістка Євромайдану Ольга Богомолець відмовилася від посади в уряді, бо до його складу не увійшли ті люди, котрі мали б туди потрапити, бо своїм життям дозволили змінити лад в країні. За словами Ольги Богомолець, це представники афганців та "Правого сектору". Вона запевнила, що ніякої агресії чи радикалізму у цих людям вона за три місяці не помітила, - йдеться в сюжеті ТСН.Ніч.

"Я бачила цілком нову силу, готовність брати на себе відповідальність змінювати країну", - сказала лікар. Медик зауважила, що для солідарності із тими людьми, котрі не увійшли до уряду, вона вирішила залишитися на Майдані для того, щоб творити нову державу.

Про посаду в уряді політики їй прямих пропозицій не робили, пропозиції озвучувалися в кулуарах помічниками, через них вона передавала свої відповіді. Богомолець не зізналася, із яким політиком працювала б в уряді. Мовляв, премʼєр має бути зразком гідності, чесності і не брати участі в корупційних схемах. "Політики мають бути технічними виконавцями волі людей", - сказала Богомолець.

Активістка Євромайдану також заявила про те, що їй сказали, що очільник "Правого сектору" Дмитро Ярош має увійти до уряду. Вона переконана, що Ярош заслуговує на більше.

 

Богомолець переконана, що на Майдані вона може зробити значно більше, ніж отримавши посаду. Адже вона має довіру людей, котру не мають жодні із політиків. Вона наголосила, що мета Майдану не досягнута, адже ще не покарані ті, хто побив студентів і потім розстріляв людей.

Нагадаємо, що напередодні зі сцени Майдану оголосили склад уряду.

Ольга Богомолець відмовилась від урядових посад

Ольга Богомолець відмовилась від урядових посад

Повʼязані теми:

Наступна публікація