"Боятися нічого": Зеленський вакцинувався від коронавірусу (фото)

"Боятися нічого": Зеленський вакцинувався від коронавірусу (фото)

Фото: Associated Press

Зеленський вакцинувався, аби довести дієвість і безпечність препарату.

Президент України Володимир Зеленський 2 березня вакцинувався від коронавірусу. Сталося це під час робочої поїздки на Донбас. Ін'єкцію главі держави зробили препаратом Covishield (Oxford/AstraZeneca) індійського виробництва.

Про це глава держави щойно повідомив у своєму Instagram.

Зеленський також опублікував світлину, на якій йому вводять препарат і закликав записуватися в чергу на вакцинацію за допомогою "Дії". Як наголосив український лідер, своїм прикладом він вирішив показати, що процедуру не потрібно боятися.

"Лікарів і військових уже вакцинують. Усіх інших закликаю записатися в чергу в "Дії". Боятися нічого, подаю особистий приклад", - написав Зеленський.

 На сторінці в Twitter Зеленський уточнив, що як Верховний головнокомандувач вакцинувався разом з військовими ООС. Президент наголосив, що вакцинація дозволить "жити без обмежень".

"Щепився від COVID-19… Та сама Oxford/AstraZeneca (Covishield) з Індії, яку першою доставили до України й яку отримали мільйони людей у світі. Вакцина знову дозволить нам жити без обмежень", - написав Зеленський.

Got vaccinated against #COVID19. Did this on the frontline with our soldiers as Supreme C-in-C. The same Oxford/AstraZeneca (Covishield) from India, which was delivered 1st to & received by millions of people in the world. Vaccine will let us live without restrictions again pic.twitter.com/1diLtuRmqK

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) March 2, 2021

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Максим Степанов 1 березня вакцинувався від коронавірусу. Зробив він це у прямому ефірі у столичній Олександрівській лікарні. Так, очільник МОЗ став першим чиновником, який отримав щеплення.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Новини України: Степанов вакцинувався "Covishield"

Новини України: Степанов вакцинувався "Covishield"

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація