Бойовик "Бєс" по телефону погрожував повісити Семенченка на площі в Горлівці

Бойовик "Бєс" по телефону погрожував повісити Семенченка на площі в Горлівці

Семененко спілкувався по телефону з Безлером. / Фото: ТСН.ua

Лідер бойовиків звинувачував комбата у фашизмі.

Один з лідерів бойовиків Ігор Безлер на прізвисько "Бєс" погрожував по телефону командиру батальйону "Донбас" Семену Семенченко.

Про це комбат розповів під час онлайн-конференції на сайті ТСН.ua.

"Вперше я спілкувався з "Бєсом" у травні, коли у Карлівці були події. Я дав телефони в Facebook. Зателефонував "Бєс". У нього в підвалі сидів нинішній радник заступника міністра оборони Будик. Він дав йому трубку і той сказав: "Безлер не жартує, якщо він каже, що тебе повісить, то він тебе точно повісить". - розповідає Семенченко.

Безлер погрозив командиру "Донбасу", що якщо він не забереться з регіону за один день, то повісить його на площі в Горлівці.

"Я у нього запитав: "А чому ви такий садист? Ви ж офіцер наче. Чому ви не можете воювати "лицарськи"? Він каже: "Тому що ти фашист", - розповідає комбат.

Семенченко попросив Безлера аргументувати, чому він фашист, адже він - російськомовний і у нього теж "діди воювали". "Бєс" просто відповідав: "Ти фашист. Ти фашист".

"Я зрозумів, що у цих людей просто заїла платівка, і цей грамофон можна вибити з Донбасу разом з ними", - сказав Семен Семенченко.

Нагадаємо, бойовик "Бєс" відправляв СБУ розрізаних навпіл солдатів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація