Бойовики масово дезертирують з передової, а під Докучаєвськ стягнули російських найманців

Бойовики масово дезертирують з передової, а під Докучаєвськ стягнули російських найманців

Бойовики кидають "своїх" і тікають з передової / Фото: Spiegel Online

На блокпостах сил супротивника стоять всього по кілька людей, стверджує Тимчук.

Бойовики почали масово дезертирувати на трасі Маріуполь – Донецьк, а під Докучаєвськ на Донеччині стягнули дві сотні замаскованих російських найманців з артилерією.

Про це заявив керівник групи військово-політичних досліджень "Інформаційний спротив" на народний депутат України Дмитро Тимчук.

За його словами, бойовики кидають своїх поплічників  та втікають з передової.

"З передових позицій російсько-терористичних військ в районі траси Маріуполь - Донецьк, від Новотроїцька до Оленівки, відзначається масове дезертирство місцевих бойовиків. На блокпостах продовжують нести службу всього по кілька людей", - йдеться у повідомленні Тимчука у соціальній мережі Facebook.

 
публикация Дмитрия Тымчука.

Також він додав, що значне скупчення сил ворога – близько 200 осіб – зафіксували під Докучаєвськом. Там зібралися замасковані під бойовиків російські найманці. У них до шести одиниць артилерійських систем та десяток броньованих машин (ББМ).

Між Оленівкою та Гранітним діють чотири мобільні групи противника. У їхньому складі є  мінометні розрахунки, снайпери і гранатометники. Пересуваються вони на цивільному автотранспорті.

Також в районі населеного пункту Піски бойовики намагалися штурмувати позиції українських військових, однак швидко відступили після прицільного вогню силовиків у відповідь.

Як повідомлялося раніше, на Донбасі від лінії вогню відступають російські військові, але залишаються бойовики. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація