Бойовики запустили конвеєр кривавого бізнесу: викрадають людей та "продають" їх за шалені гроші

Бойовики запустили конвеєр кривавого бізнесу: викрадають людей та "продають" їх за шалені гроші

Бойовики набивають власні кишені торгівлею людей

Серйозність та розмах торгівлі людьми на сході Україні шокує.

Бойовики на Донбасі налагодили надприбутковий бізнес, набивачаючи власні кишені за допомогою викрадення та торгівлі людьми, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Правозахисник Тетяна Мазур каже, що закривати очі вже пізно, а серйозність та розмах торгівлі людьми на сході Україні шокує.

На одному з відео сепаратист спокійно розповідає, що особливого полювання за багатими ніхто не веде: просто посеред вулиці хапають охайно вдягнених людей. Далі катують, аби жертви самі запропонували переписати своє майно катам з "ДНР" чи "ЛНР". Жахливий бізнес поставлений на конвеєр.

Продають звичайних людей. Якщо війскових, взятих у полон, обмінюють на полонених ворога, то у пересічних українців єдиний шанс вижити - відкупитись.

Проукраїнського активіста Олександра Мангуша вистежували кілька днів, а згодом викрали біля підїзду власного будинку. Безжально катували цілу добу, звинуватили у роботі на українські війська і хотіли показово стратити, але заговорили про гроші і політична ненависть швидко згасла.

Олександр Чернов теж пройшов через руки торгівців людьми. Лікар розповідає, що терористи не гребують нічим, якщо у жертв немає грошей, сепаратисти змушують переписувати на себе квартири, будинки і дачі, але першими відбирають машини.

Олена Солодовнікова вже три тижні намагається врятувати з полону свого чоловіка. Терористи ніяк не складуть ціну черговій жертві. Лише один раз Олена змогла поговорити з чоловіком по телефону без посередників, але й він не знає скільки за нього заломлять торгівці людьми.

Терористи на Донбасі налагодили надприбутковий бізнес з торгівлі людьми

Терористи на Донбасі налагодили надприбутковий бізнес з торгівлі людьми

На міліцію, СБУ та пецслужби служби в Олени надії немає. На захоплених територіях терористи нікого не бояться і цинічно розкручують маховик жахливого бізнесу.

Люди ж, яким пощастило вирватись з полону, стверджують, що міліціонери, які лишилася на окупованих територіях служити терористам, своїх нових господарів намагаються не злити і з задоволенням допомагають ділити відібране майно.

Лише за офіційною статистикою у полоні терористів перебуває до двох тисячі людей. Військова прокуратура вже відкрила кілька десятків справ з приводу тортур і торгівлі людьми.

Поки родичі полонених збиваються з ніг, збираючи гроші на викуп, терористи залякують своїх жертв, як тільки можуть, аби жертва без зволікань віддала усе, що має.

Як вже раніше повідомлялося, СБУшники затримали бойовика, який катував і вбивав жителів Дружківки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація