Брат глави ОП Єрмака прокоментував відео, де він нібито "торгує" державними посадами

Брат глави ОП Єрмака прокоментував відео, де він нібито "торгує" державними посадами

Брат глави ОП Єрмака прокоментував відео, де він нібито "торгує" державними посадами

Фото: скриншот з відео

Денис Єрмак переконує, що не причетний до "торгувння" посадами.

Брат голови Офісу президента Андрія Єрмака Денис заявив, що має право зустрічатися з ким завгодно і обговорювати що завгодно. А під час запису відео, він нібито зустрічався з людьми, які пропонують проєкти не пов'язані з призначеннями.

Про це він 1 квітня написав на своїй сторінці у Facebook.

Денис Єрмак зазначив, що тоді він зустрічався людьми, які окрім ідей висвітлювали "існуючі проблеми і корупційні схеми, які є в відповідних структурах". Однак за його словами, зустрічі були пов'язані з його ГО "Українське Бюро Національного Розвитку",яке не має стосунку до призначень.

"Прокоментую ці плівки. Ну, по-перше: згідно із законом України я вільний громадянин, який має право зустрічатися з ким завгодно, знайомитися із ідеями громадян, проєктами, брати на розгляд їх резюме тощо. Я не є державним чиновником і в мене є ГО "Українське Бюро Національного Розвитку" яке займається розробками, науковими адаптаціями проєктів, пов’язаних з економікою, соціонікою. Той факт, що мій брат працює в Офісі президента не має обмежувати мої законні права на трудову діяльність. Я український громадянин і свої права знаю", - пише Єрмак.

Окрім цього брат голови Офісу президента додав, що плівки - це " нарізка з вирваним контекстом" і каже, що не знає, хто їх записував.

"До речі – хто писав ці плівки мені на жаль невідомо…а дуже прикро, тому що робити «нарізку» із вирваним контекстом – це вже проходили багато багато людей….", - зазначив він.

Доброго ранку Шановні мої друзі та НЕдрузі! Цей пост про все: • про мене, • про Бюро, • про гроші, • про політику,...

Опубліковано Денисом Ермаком Середа, 1 квітня 2020 р.

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос опублікував відеозаписи, на яких нібито Денис Єрмак - брат керівника Офісу президента Андрія Єрмака - проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче курирувати "Укрзалізницю", а на іншому обговорюється посада на Київській митниці.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що звернеться до Державного бюро розслідувань і СБУ з приводу оприлюднених записів. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація