#БроНеПродається. У "Нафтогазі" потролили Брагара і розповіли, хто має право на субсидію

#БроНеПродається. У "Нафтогазі" потролили Брагара і розповіли, хто має право на субсидію

Фото: Unsplash

На оплату платіжок передбачено 50 млрд грн бюджетних коштів, наголосили у компанії.

Компанія "Нафтогаз" потролила нардепа від "Слуги народу" Євгенія Брагара, який запропонував пенсіонерці продати собаку "елітної породи", аби оплатити комунальні послуги.

Газовики відзначили, що на державну субсидію мають право родини, які витрачають на комунальні послуги більше, ніж 15-20% свого сімейного доходу.

"В держбюджеті цього року передбачено близько 50 млрд грн живих грошей на часткову оплату платіжок для родин, яким складно оплачувати повну ціну. Понад 130 млн грн щодня, уявіть собі цю суму", - йдеться у повідомленні.

#БроНеПродається Родини, які витрачають на комуналку більше, ніж 15-20% свого сімейного доходу, мають право на державну...

Опубліковано Нафтогаз України - Naftogaz Субота, 1 лютого 2020 р.

У Нафтогазі додали, що зручний сайт щодо оформлення субсидій наразі чомусь не відповідає, тому для інформації користувачам можна заходити на сайт Мінсоцполітики.

"Продавати собак, котів, хом‘яків, черепах та інших друзів не треба. Треба звертатися по грошову допомогу, на яку ви маєте право за законом", - підсумували у "Нафтогазі".

Як повідомлялося раніше, у соціальних мережах жваво обговорюють пораду від нардепа "Слуги народу"  Євгенія Брагара пенсіонерці щодо продажу собаки, аби зекономити гроші на сплату комуналки. Розкритикували слова народного обранця і у "Слузі народу". Брагар за свою пораду вибачився і заявив, що новий у політиці, а тому ще не навчився відповідати на "чутливі запитання".

"Хочу наголосити, що не мав на меті когось образити, лише хотів звернути увагу на випадки несправедливості, коли люди, які не потребують допомоги, користуються субсидіями, приховуючи маєтки і свій розкішний спосіб життя. Приношу вибачення всім, кого могли образити мої слова", - написав народний обранець у фейсбуці. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Газовий конфлікт України і РФ
Наступна публікація