"Час дорогих картин минув": у "Слузі народу" розповіли, що дарують голові ВР на день народження

"Час дорогих картин минув": у "Слузі народу" розповіли, що дарують голові ВР на день народження

Фото: УНІАН

Разумкову сьогодні - 37.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков 8 жовтня святкує 37-й день народження. Його вже особисто привітали народні депутати із "Слуга народу", але у зв'язку з пандемією коронавірусу спікер ВР не влаштовує традиційних застіль.

Про це розповіла заступниця голови фракції "Слуга народу", нардепка Євгенія Кравчук, пише "Укрінформ".

Зі слів Кравчук, подарунки Разумкову були символічними. Адже, як вона зауважила, "час дорогих картин, якихось колекційних дорогих речей минув".

Свій подарунок вона вже презентувала і пояснила, що гостинець обирала з міркувань практичності, а також керувалася ціною, щоб згідно із законом "Про запобігання корупції̈", вартість не перевищувала 2 102 грн. Нардепка натякнула лише, що її подарунок Разумков зможе використати в родинному колі.

"Як сучасний спікер Дмитро Разумков не влаштовує традиційних застіль, особливо зважаючи при цьому на пандемію коронавірусу. Разом з тим усі депутати переважно перебувають у своїх регіонах, бо комітети працюють у режимі відеоконференцій, а тому в Києві не так багато людей. Ті, хто хочуть особисто привітати, то ненадовго приходять (до кабінету Голови ВР – ред.) вітають суто символічно. Але переважно це у нас тепер таке діджитальне вітання в чатах, повідомленнями, дзвінками, багато хто пише пости у Фейсбуці", – зазначила Кравчук.

З днем народження, Дмитро Разумков! Тільки вперед!

Опубликовано Yevheniya Kravchuk Среда, 7 октября 2020 г.

Політика – це не лише про закони, інституції та процеси. Політика – це ще й конкретні люди, які змагаються за владу та...

Опубликовано Ліза Ясько Четверг, 8 октября 2020 г.

Нагадаємо, сьогодні вранці в ефірі "Сніданку 1+1" Дмитра Разумкова також привітала його мама. Наталія Кудря розповіла про дитинство Разумкова, сказала, що пишається сином, а також побажала йому "сили, витримки, мудрості".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація