Чоловік Тимошенко створює у Чехії власну "Батьківщину"

Чоловік Тимошенко створює у Чехії власну "Батьківщину"

Чоловік Тимошенко розповів, чим займеться у Чехії / Фото: Радіо Свобода

Основними цілями роботи чеської "Батьківщини" є "аналіз дій сьогоднішньої влади та її злочинної діяльності по грабуванню України".

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр, який отримав політичний притулок у Чехії, у грудні 2011 року подав у Празі документи "на реєстрацію Міжнародної громадської організації "Батьківщина".

Про це він сам повідомив "Радіо Свобода" в ексклюзивному інтерв'ю 9 січня.

"Потрібно зрозуміти, що режим Януковича – це не український народ. Це купка колишніх бандитів, одягнутих у "Бріоні", які неправдою – через маніпулювання українським законодавством – забезпечили собі абсолютну владу в країні, обманюють і грабують український народ", – вважає Тимошенко.

За його словами, "народ не вибирав Президента України з такими повноваженнями, він не давав парламенту такі повноваження. Народ не обирав "тушок" депутатами, він голосував за партійні фракції. Саме через зраду окремих депутатів, відбувся в країні конституційний переворот, який уже забезпечив диктатуру в особі режиму Януковича, який всі ці роки боровся проти Юлії Тимошенко", – каже Олександр Тимошенко.

За його словами, поки його дружина та інші політичні в'язні знаходяться в тюрмах, "а Янукович сидить на золотому унітазі і разом зі своїми синами та хунтою – в особі Фірташа, Льовочкіна, Хорошковського, Кузьміна та своїх синів грабують український народ".

Чоловік екс-прем"єра наголосив, що основними цілями роботи Міжнародного громадського об'єднання "Батьківщина", зокрема є: "аналіз дій сьогоднішньої влади та її злочинної діяльності по грабуванню України, висвітлення дій влади Януковича в закордонних виданнях, здійснювати постійний моніторинг дотримання прав людини і свобод громадян, а також принципів демократії в Україні".

Нагадаємо, як з"ясувала ТСН, Олександр Тимошенко у Чехії людина не чужа. 12 років тому він придбав будинок в елітному мікрорайоні під назвою Лідіче, що підтвердили його сусіди. Окрім власної приватної оселі Тимошенко має у Чехії ще й бізнес-інтерес.

Згідно з реєстром юридичних осіб Чехії фірма Олександра Тимошенко International Industrial Projects зареєстрована в одній из квартир будинку в місті Усті над Лабем, що за сто кілометрів від Праги.

Читайте також:

Чоловік Тимошенко має в Чехії елітний будинок та бізнес

Чоловік Тимошенко у Чехії жадає отримати спокій - експерт

Чехія таки прихистила чоловіка Тимошенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація