Чубаров заявив про абсолютну підтримку блокади українцями російських фур

Чубаров заявив про абсолютну підтримку блокади українцями російських фур

Чубаров заявив про абсолютну підтримку блокади / Фото: УНІАН

На думку лідера кримських татар, це є цілком відповідальною відповіддю на дії РФ.

Лідер кримських татар, нардеп Рефат Чубаров підтримав активістів, які блокують російські вантажівки на кордонах України.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Абсолютно підтримую громадянську ініціативу співгромадян в Закарпатській, Львівській, Волинській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій та Житомирській областях, які заблокували на території своїх областей транзит вантажного транспорту, що належать юридичним та фізичним особам Російської Федерації, а також іншого транспорту, що перевозять вантажі російських кампаній або на адресу російських кампаній", - написав Чубаров.

Він зазначив, що це цілком відповідальна позиція українських громадян у відповідь на повну заборону РФ на транзит товарів з України через свою територію.

 

Абсолютно поддерживаю гражданскую инициативу сограждан в Закарпатской, Львовской, Волынской, Ивано-Франковской, Черновиц...

Опубліковано Рефатом Чубаровим 13 лютого 2016 р.

Також він запропонував провести переговори з активістами Білорусі, Латвії, Литви, Естонії про організацію ними подібних акцій.

"Росія, яка окупувала Крим і розв'язала війну на Сході України, повинна бути повністю ізольована від цивілізованого світу до того часу, поки останній російський солдат не залише територію незалежної України в її міжнародно визнаних кордонах, включно з Кримом", - наголосив Чубаров.

Нагадаємо, що 12 лютого активісти трьох областей – Львівської, Закарпатскьої та Волинської – розпочали безстрокову акцію блокування російських фур, які прямують в напрямку Європи. Згодом до них приєдналися Житомирська, Рівненська та Чернівецька області.

Повʼязані теми:

Наступна публікація