ЦВК досі не отримала підтвердження смерті депутата Єремеєва

ЦВК досі не отримала підтвердження смерті депутата Єремеєва

Фото: facebook/Ігор Єремеєв

Охендовський пояснив, чому не призначаються проміжні вибори на округах Єремеєва, Філатова та Атрошенка.

Центральна виборча комісія не може призначити проміжні вибори в окрузі загиблого народного депутата Ігоря Єремеєва, оскільки досі не отримала юридичного підтвердження його смерті.

Про це заявив голова ЦВК Михайло Охендовський передає Інтерфакс-Україна.

Окрім того, Центрвиборчком не призначає перевибори на округах нардепів Бориса Філатова та Владислава Атрошенка, які стали мерами Дніпропетровська та Чернігова відповідно. За словами Охендовського, це відбувається через те, що ЦВК досі не отримала постанов про припинення повноважень цих нардепів.

Охендовський зазначив, що постанови про припинення повноважень депутатів Філатова та Атрошенка досі не підписав голова Верховної Ради.

Нагадаємо, 48-річний нардеп Ігор Єремеєв помер 12 серпня 2015 року після падіння з коня.

Ігор Єремеєв - український бізнесмен і політик, народний депутат України 7-го і 8-го скликання (безпартійний, голова депутатської групи "Воля народу").

Був співвласником паливно-промислової групи "Континіум", в активи якої входять Херсонський нафтопереробний заводи і одна з найбільших в Україні мереж АЗС WOG. Також він був головою Наглядової ради Публічного акціонерного товариства "Банк інвестицій та заощаджень".

Єремеєв вважався одним з найбагатших депутатів Верховної Ради — у 2015 році журнал "Фокус" оцінив його статки в 95 млн доларів.

Депутата Ігоря Єремеєва поховали у рідному селі на Рівненщині

Депутата Ігоря Єремеєва поховали у рідному селі на Рівненщині

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація