ЦВК назвала нову дату виборів у Борисполі після смерті мера: перенесли на наступний рік

ЦВК назвала нову дату виборів у Борисполі після смерті мера: перенесли на наступний рік

Фото: УНІАН

Повторні місцеві вибори в Борисполі відбудуться в 2021 році.

Повторні вибори мера Борисполя в Київській області призначені на 31 січня 2021 року. Голосування проведуть знову через смерть попереднього переможця і ексочільника міста Анатолія Федорчука від коронавірусу. 

Про це повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Зазначимо, що раніше очікувалося, що перевибори міського голови Борисполя відбудуться 27 грудня.

"Бориспільська міська ТВК призначила повторні вибори на посаду бориспільського міського голови на 31 січня 2021 року, тобто початок виборчого процесу припадає на 11 грудня 2020 року", — сказано у повідомленні Громадянської мережі "ОПОРА".

Нагадаємо, Анатолій Федорчук колишній мер міста Бориспіль помер 28 жовтня від наслідків коронавірусу. Він очолював місто упродовж 14 років і, за попередніми результатами виборів, лідирував і міг знову обійняти посаду мера міста.

Як відомо, в Україні 15, 22 та 29 листопада відбудеться другий тур місцевих виборів. Йдеться про міста з населенням понад 75 тисяч, де у першому турі місцевих виборів жоден із кандидатів на міського голову не набрав 50% плюс один голос. Детальніше про те, в яких містах і коли відбудеться повторне голосування за мерів, читайте тут. 

Від COVID-19 помер мер Борисполя

Від COVID-19 помер мер Борисполя

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вибори
Наступна публікація