ЦВК офіційно визнала результати виборів на 179 окрузі: Рада поповнилися новим депутатом

ЦВК офіційно визнала результати виборів на 179 окрузі: Рада поповнилися новим депутатом

Фото: УНІАН

На окрузі із шаленим відривом перемогла колишня очільниця Харківської ОДА Юлія Світлична.

Центральна виборча комісія офіційно визнала колишню очільницю Харківської ОДА Юлія Світличну переможницею виборів до Верховної Ради на 179 окрузі.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Зазначається, що відповідне рішення було ухвалене на засіданні 24 березня.

"Відтак, народним депутатом України обрано Світличну Юлію Олександрівну, 1984 року народження, освіта вища, виконавчий директор, громадська організація “Єдність та розвиток”, проживає в місті Харкові, безпартійнa, самовисування. За неї проголосували 30 194 виборці, що становить майже 77,55 % від кількості виборців, які взяли участь у голосуванні", - підкреслили у ЦВК.

Таким чином Світлична стане новим депутатом Верховної Ради України, зайнявши місце Олексія Кучера, якого було призначено головою Харківської ОДА.

Як повідомлялося, у жовтні минулого року Світлична подала декларацію кандидата на посаду заступника секретаря Ради із нацбезпеки та оборони. У своїй декларації вона вказала наявність двох квартир у Харкові, легковий автомобіль та майже 215 тисяч гривень зарплати. Харківську ОДА Світлична очолювала протягом 2016-2019 років. До того вона була першим заступником очільника Харківської ОДА, а також місцевим депутатом та навіть керувала фракцією БПП у Харківській облраді.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація