Дані трьох екзит-полів: у другому турі виборів позмагаються Зеленський та Порошенко

Дані трьох екзит-полів: у другому турі виборів позмагаються Зеленський та Порошенко

Фото: УНІАН

Шоумен обійшов чинного президента на понад 10%.

Згідно із даними трьох екзит-полів, у другий тур президентських виборів в Україні виходять шоумен Володимир Зеленський та президент України Петро Порошенко.

Про це йдеться у даних екзит-полу на замовлення ТСН, Національного екзит-полу та екзит-полу центру SOCIS на замовлення телеканалу "Прямий".

Фото: ТСН.ua

Екзит-пол на замовлення ТСН

Згідно із результатами екзит-полу ТСН станом на 18:00, у другий тур виходять Володимир Зеленський (30,1%) та Петро Порошенко (18,5%).

Третю позицію займає колишня прем'єр-міністерка, лідерка партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко - 14%. Висуванець від партії "Опозиційна платформа - За життя" та народний депутат Юрій Бойко посів четверте місце із результатом у 9,1%. Далі за ним йде Анатолій Гриценко - 7,6%.

Шосте місце на виборах посів екс-голова СБУ Ігор Смешко з результатом в 6,6%. Далі йдуть Олег Ляшко (5,0%) та Олександр Вілкул (3,7%).

Національний екзит-пол

Згідно з даними Національного екзит-полу станом на 18:00, який проводили Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, перемагає шоумен Володимир Зеленський із результатом у 30,4%. Петро Порошенко посів другу сходинку з показником 17,8%.

Юлія Тимошенко стала третьою - 14,2%. Висуванець від партії "Опозиційна платформа - За життя", народний депутат Юрій Бойко посів четверте місце - 9,8%, а Анатолій Гриценко отримав 7,1%.

На шостому місці опинився Ігор Смешко з результатом 6,4%, далі йдуть лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко - 4,8% та висуванець від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул - 4%. Більше відсотка також набрав і кандидат від націоналістичних сил Руслан Кошулинський - 1,8%.

Екзит-пол центру SOCIS на замовлення телеканалу "Прямий"

Згідно із даними екзит-полу центру SOCIS, співзасновником якого є головний ідеолог БПП Ігор Гринів, на замовлення телеканалу "Прямий", різниця між Зеленським (29,25%) та Порошенком (19,19%) трохи менша, однак вони вдвох також проходять у другий тур.

На третьому місці опинилися Юлія Тимошенко (13,75%), на четвертому – Юрій Бойко (9,24%), а замкнув першу п’ятірку Анатолій Гриценко (7,91%)

Зеленський впевнено лідирує у першому турі: результати екзит-полів станом на 18:00

Зеленський впевнено лідирує у першому турі: результати екзит-полів станом на 18:00

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація