ДБР готує примусовий привід Порошенка на допит

ДБР готує примусовий привід Порошенка на допит

Петро Порошенко / Фото: УНІАН

Політик не прийшов у вказану дату, твердять у правоохоронному органі.

Слідчі Державного бюро розслідувань ініціюють застосування примусового приводу до п’ятого президента України та народного депутата Петра Порошенка. Про це заявив керівник слідчого відділу центрального апарату ДБР Олег Корецький.

Він наголосив, що політику пришла повістка щодо допиту 21 січня. Надіслали її на адресу реєстрації та на адресу парламенту, однак він не прийшов

"Крім того, учора, коли він з’явився без попередження і виклику ДБР, йому так само було наголошено на необхідності явки сьогодні на 10.30 на допит як свідка. Однак він без поважних причин не з’явився сьогодні на допит. Відповідно, слідчі готують матеріали для виконання примусового приводу Порошенка", - наводить "Укрінформ" цитату Корецького.

Раніше ДБР викликала Порошенка на допити 21 та 24 січня як свідка у двох кримінальних провадженнях, відкритих у листопаді та грудні 2019 року, у справі про "державну зраду".

У партії "Європейська солідарність" наголосили, що на ці дати політик мав їхати до Швейцарії, однак скасував візит та здав квитки.

Порошенко в черговий раз не з'явився на допит до ДБР

Порошенко в черговий раз не з'явився на допит до ДБР

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація