Де купити квитки? Як у Мережі відреагували на ультиматум Зеленського про дебати на "Олімпійському"

Фото: Команда Зеленського

Українці вважають, що ці вибори президента запам'ятаються надовго.

У соціальних мережах бурхливо обговорюють відео із закликом кандидата у президенти Володимира Зеленського провести дебати із його опонентом – президентом Петром Порошенком – на НСК "Олімпійський" у Києві.

Зеленський опублікував у Facebook відеозвернення до чинного українського гаранта, в якому дав йому 24 години на те, щоб дати свою відповідь. Шоумен та лідер президентських перегонів закликав провести дебати на головній спортивній арені Києва, дати туди доступ усім охочим журналістам, транслювати дебати наживо на всіх каналах та пройти медичну експертизу обом кандидатам.

Враження від ролику у користувачів розділилися: одні писали про те, що це креативний хід і таких дебатів ще не бачили у світі, інші – що це лише шоу. Найпопулярнішими були жарти про те, де купити квитки на таке політичне видовище.

Можна в футбол зіграти. Хто виграє, той і президент. Навіщо цих людей ганяти по виборчих дільницях. По чому квиточки цікаво будуть? #ДебатиНеПередебати

Опубліковано Ратушняком Олександром Середа, 3 квітня 2019 р.

Билеты на стадион пока в продажу не поступали. Но я уже знаю, что за баннер вывесят ультрас. Опыт, знаете ли.

Опубліковано Бориславом Березою Середа, 3 квітня 2019 р.

Ну что, как и предполагалось, Зеленский устроил шоу. Снял ролик где он приглашает Порошенко на дебаты в НСК "Олимпийский...

Опубліковано Романом Доником Середа, 3 квітня 2019 р.

Олимпийский, сектора 32, 45. Верхний ярус Дебаты. В лс

Опубліковано Иваном Маруничем Середа, 3 квітня 2019 р.

Да, это шоу побьет рекорды трансляций и на стадион можно будет продавать билеты, думаю, все раскупят, и полагаю, доходы...

Опубліковано Юрієм Бутусовим Середа, 3 квітня 2019 р.

Билеты на президентские дебаты на НСК Олимпийском уже можно запускать в продажу)))).

Опубліковано Kristina Berdynskykh Середа, 3 квітня 2019 р.

Вообще, если через постпродакшн и монтаж - отличный президент. Вообще, если по интервью, а не по реформам, то и Данилюк его - либертарианец. Жаль, жизнь нельзя писать в пять дублей.

Опубліковано Alex Noinets Середа, 3 квітня 2019 р.

- А можна хоча б у ВІП-ложі? - Ну Петре Олексійовичу!

Опубліковано Mykhailo Tkach Середа, 3 квітня 2019 р.

Нагадаємо,  раніше у соціальних мережах влаштували флешмоб #хочубачитидебати, за яким вимагали діалогу кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Флешмоб розпочала член правління Національної громадської телерадіокомпанії (НСТУ) Олександра Кольцова. Вона вимагала дебатів перед другим туром виборів, який відбудеться 21 квітня. До нього за кількістю голосів пройшли чинний президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський. Згодом до флешмобу долучилися і інші інтернет-користувачі. 

Пізніше народні депутати Ірина Геращенко та Марія Іонова зареєстрували законопроект про обов’язкові дебати кандидатів в президенти перед другим туром виборів. За документом, якщо один із кандидатів у президенти відмовляється від участі в дебатах, Центральна виборча комісія може скасувати реєстрацію цього кандидата. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація