Децентралізацією в Донецькій області опікуватиметься прихильниця Путіна й "Беркута" - журналіст

Поки українських військових обстрілювала російська армія, вона постила фото з відпустки в Криму.

Донецький журналіст Віталій Сизов стверджує, що новопризначена заступниця директора департаменту - начальника управління внутрішньої політики Донецької обласної військово-цивільної адміністрації - харків'янка Людмила Биченко - має проросійські настрої, захоплюється політикою президента РФ Володимира Путіна й підтримує розформований "Беркут".

Про це він повідомив у Facebook, навівши як доказ скріншоти з її сторінок у соцмережах.

"Поки українських військових і прикордонників на кордоні обстрілювала російська армія, вона постила фото з відпустки в Криму, тим самим зберігаючи його в українському просторі, а під час анексії цього Криму гідно оцінювала путінську політику. Це правильне рішення. Така не підведе, за нагоди збере хорошу масовку для зустрічі Гаранта, по-путінськи", - в'їдливо прокоментував призначення Сизов.

Биченко на цій посаді займатиметься внутрішньою політикою області, впровадженням реформ та децентралізацією. Також їй встановлена надбавка "за високі досягнення у праці" у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг державного службовця та надбавки за вислугу років.

Нагадаємо, раніше активісти звинуватили у проросійських поглядах екс-главу Нацполіції Вінниччини Антона Шевцова. В акаунті полісмена знайшли спільну фотографію з боксером і депутатом Держдуми Миколою Валуєвим, який відвідував Крим під час так званого референдуму, який організувала Росія. Крім того, юзери розшукали світлини Шевцова на тлі будівлі із прапором РФ, а також фото його дітей біля військового авто із російськими номерами.

Тепер йому правоохоронці інкримінують держзраду.

Повʼязані теми:

Наступна публікація